Arkadaşlar oyuna başlayalı 2 ay oldu bildiğiniz gibi çoğu kişi hasardan ve m1 den dolayı almıyor çemberlitaşa.
Bana bu konuda yardım edicek beni Çemberlitaşa sokabilecek yardım edicek arkadaşlar arıyorum.Büyüyüm..
Oceanxhils Oceanxhillsss
Çemberlitaş için yardım !!!
- oceanxhilsss
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Çemberlitaş için yardım !!!
Oceanxhills
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş için yardım !!!
Yeter artık.Nerden gelıyor bılınmez herkeste bır armut pıs agzıma dus havası var.Sıkıldık artıkın sızden.Ben 1.5 yıl bırakıp gerı dondugumde karakterlerımde sadece 500 bın ors parası vardı.1.5 ay holde yattım kalktım tılsımımı bastım rahata erdım.Bız bu kadar yoruluyorken bırı cıkıyor tılsımım yokta gaffar attırırmısınız dıyor.Yok ogle yagma arkadasım.Gıt kendı emegınle sahıp ol bırseylere...Son olarak yazdıklarımı bıreysel algılama bu dedıklerım aynı seyı yapan tum oyuncular ıcın gecerlı.Hadın selametle...
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lonca Efsaneler
Bunun sadece bi oyun olduğunu unutmayalım arkadaşlar. tabikide düsük hasarları arkadasları almak zorunda değil kimse ama full arkadaslarımızı bize yardım etmesi için çağırmayı biliyoruz serilik açısından. Kardeşimiz daha yeni başlamış oyuna holde kasıp çt malzemelerini üretmesine ne gerek var. Daha hiç girmemiş ki. Bunların hepsi düşecek itemler. Bu şekilde düsünmek yerine en Azından yardm isteyen oyuncuları 1el de olsa bölgeye sokarak gönlünü hoş etmeyi düşünün her Zmn. Sonucta adam asa Malzemesi istememiş çt girmek istemiş . Bu yardımın sonucundabelkide bi dost kazanacaksın. Ben bu şekilde yardm ederek çok gzl dostlra sahip oldum. Umarım bi nebze olsun fikrini değiştirmişimdir. İyi oyunlarAlperenARAR yazdı:Yeter artık.Nerden gelıyor bılınmez herkeste bır armut pıs agzıma dus havası var.Sıkıldık artıkın sızden.Ben 1.5 yıl bırakıp gerı dondugumde karakterlerımde sadece 500 bın ors parası vardı.1.5 ay holde yattım kalktım tılsımımı bastım rahata erdım.Bız bu kadar yoruluyorken bırı cıkıyor tılsımım yokta gaffar attırırmısınız dıyor.Yok ogle yagma arkadasım.Gıt kendı emegınle sahıp ol bırseylere...Son olarak yazdıklarımı bıreysel algılama bu dedıklerım aynı seyı yapan tum oyuncular ıcın gecerlı.Hadın selametle...
Sana gelince kardesm oyunu bırakmams olsam emin ol yardmcı olmaya çalısırdım ama üZgünüm. Eö de insallah sana yardmcı olacak arkadaslar bulursun
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu akşam halletmeye çalışalım bu sorunu.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
ALLAH ALLAH aslan yattığı yerden belli olurSikayetVar yazdı:Bu akşam halletmeye çalışalım bu sorunu.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
ALLAH ALLAH aslan yattığı yerden belli olurSikayetVar yazdı:Bu akşam halletmeye çalışalım bu sorunu.

- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
Bakınız ben hasarı düşük,tılsımı olmayan karakterleri bir el değil birçok el götürürüm ancak,oyun ve oyuncular eski samimiyeti kaybetti,herkes kendi derdinde ve çemberlitaştan 2 item alan adam oluyor ve birdaha arkadaslarının yüzüne bakmıyor.Şöyleki ''tılsımım yokta alabılırmısınız'' diyen arkadaşlara çok bölge attırdım,itemleri düştü setini yaptı.İtemleri düştükten 1 hafta sonra merhaba dedik ''sen kımsın bırader'' oldu.O yüzden artık kimseye fazla samimi yaklasmıyorum.Haa tabi bu lafım bu arkadasa degıl dedıgım gıbıde olabılır olmayadabilir o ona kalmış.ANOTHER yazdı:Bunun sadece bi oyun olduğunu unutmayalım arkadaşlar. tabikide düsük hasarları arkadasları almak zorunda değil kimse ama full arkadaslarımızı bize yardım etmesi için çağırmayı biliyoruz serilik açısından. Kardeşimiz daha yeni başlamış oyuna holde kasıp çt malzemelerini üretmesine ne gerek var. Daha hiç girmemiş ki. Bunların hepsi düşecek itemler. Bu şekilde düsünmek yerine en Azından yardm isteyen oyuncuları 1el de olsa bölgeye sokarak gönlünü hoş etmeyi düşünün her Zmn. Sonucta adam asa Malzemesi istememiş çt girmek istemiş . Bu yardımın sonucundabelkide bi dost kazanacaksın. Ben bu şekilde yardm ederek çok gzl dostlra sahip oldum. Umarım bi nebze olsun fikrini değiştirmişimdir. İyi oyunlarAlperenARAR yazdı:Yeter artık.Nerden gelıyor bılınmez herkeste bır armut pıs agzıma dus havası var.Sıkıldık artıkın sızden.Ben 1.5 yıl bırakıp gerı dondugumde karakterlerımde sadece 500 bın ors parası vardı.1.5 ay holde yattım kalktım tılsımımı bastım rahata erdım.Bız bu kadar yoruluyorken bırı cıkıyor tılsımım yokta gaffar attırırmısınız dıyor.Yok ogle yagma arkadasım.Gıt kendı emegınle sahıp ol bırseylere...Son olarak yazdıklarımı bıreysel algılama bu dedıklerım aynı seyı yapan tum oyuncular ıcın gecerlı.Hadın selametle...
Sana gelince kardesm oyunu bırakmams olsam emin ol yardmcı olmaya çalısırdım ama üZgünüm. Eö de insallah sana yardmcı olacak arkadaslar bulursun
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lonca Efsaneler
Herkes kendine yakışanı yapar,) ama sizin düşünceleriniz bu tabiki saygı duymak lazım. İyi oyunlar iyi eğlencelerAlperenARAR yazdı:Bakınız ben hasarı düşük,tılsımı olmayan karakterleri bir el değil birçok el götürürüm ancak,oyun ve oyuncular eski samimiyeti kaybetti,herkes kendi derdinde ve çemberlitaştan 2 item alan adam oluyor ve birdaha arkadaslarının yüzüne bakmıyor.Şöyleki ''tılsımım yokta alabılırmısınız'' diyen arkadaşlara çok bölge attırdım,itemleri düştü setini yaptı.İtemleri düştükten 1 hafta sonra merhaba dedik ''sen kımsın bırader'' oldu.O yüzden artık kimseye fazla samimi yaklasmıyorum.Haa tabi bu lafım bu arkadasa degıl dedıgım gıbıde olabılır olmayadabilir o ona kalmış.ANOTHER yazdı:Bunun sadece bi oyun olduğunu unutmayalım arkadaşlar. tabikide düsük hasarları arkadasları almak zorunda değil kimse ama full arkadaslarımızı bize yardım etmesi için çağırmayı biliyoruz serilik açısından. Kardeşimiz daha yeni başlamış oyuna holde kasıp çt malzemelerini üretmesine ne gerek var. Daha hiç girmemiş ki. Bunların hepsi düşecek itemler. Bu şekilde düsünmek yerine en Azından yardm isteyen oyuncuları 1el de olsa bölgeye sokarak gönlünü hoş etmeyi düşünün her Zmn. Sonucta adam asa Malzemesi istememiş çt girmek istemiş . Bu yardımın sonucundabelkide bi dost kazanacaksın. Ben bu şekilde yardm ederek çok gzl dostlra sahip oldum. Umarım bi nebze olsun fikrini değiştirmişimdir. İyi oyunlarAlperenARAR yazdı:Yeter artık.Nerden gelıyor bılınmez herkeste bır armut pıs agzıma dus havası var.Sıkıldık artıkın sızden.Ben 1.5 yıl bırakıp gerı dondugumde karakterlerımde sadece 500 bın ors parası vardı.1.5 ay holde yattım kalktım tılsımımı bastım rahata erdım.Bız bu kadar yoruluyorken bırı cıkıyor tılsımım yokta gaffar attırırmısınız dıyor.Yok ogle yagma arkadasım.Gıt kendı emegınle sahıp ol bırseylere...Son olarak yazdıklarımı bıreysel algılama bu dedıklerım aynı seyı yapan tum oyuncular ıcın gecerlı.Hadın selametle...
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Gün içerisinde /f ALTKAT ve ya /f ÜSTKAT a yazarsan seni götürecek. Ben kendisi ile konuştum arkadaşım kullanıyor karakterlerimi. Hoşçakal.
- oceanxhilsss
- Acemi Savaşçı
Teşekkür ederim ŞikayetVar..SikayetVar yazdı:Gün içerisinde /f ALTKAT ve ya /f ÜSTKAT a yazarsan seni götürecek. Ben kendisi ile konuştum arkadaşım kullanıyor karakterlerimi. Hoşçakal.
Oceanxhills