Dilara ablanızı unutmayın
ANOTHER'den VEDA
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
ANOTHER'den VEDA
Çok uzun zamandır oynadığım bu oyunu artık noktalamanın vakti geldi de geçiyor. Zaman zaman ara verdiğimz dönemler oldu fakat bu sefer temelli gidiyorum
Bu oyunda kimi zaman güldük kimi zaman kırdık kırıldık dostluklarımız oldu kavgalarımız oldu ama kötü anıların hepsi geride kaldı. Aklımızda kalanlar ise dostlarımla kardeşlerimle geçirdiğim hoş sohbetlerimiz şamatalarımız eğlenmelerimizdir. Mümkün oldukça kimseyi kırmamaya çalıştım tanıdık tanımadık herkese yardım etmeye çalıştım iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım ama bizde insanız bizde hatalar yapıyoruz bizde kalp kırıyoruz bazen. Varsa kalbini kırdığım üzdüğüm kardeşlerim hepsi hakkını helal etsin kimseyi isteyerek kırmam. Eğer üzerinde hakkım olan arkadaslar varsa benimde hakkım helal olsun. Bu oyunda bana gerçekten dostluk eden güvenen arkadaslarım hepinizi çok özleyecem basta URFALLI ve academy of war loncasındaki dostlarım yeriniz gerçekten çok ayrı en çok eğlendiğim kızdığım her anı sizinle yaşadım. bazı arz arkadaslarımada ( yusuf ve rapiş akcan) dostluklarından gerçirdiğimiz eğlenceli vakitlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Hepinizin yeri ayrı. Umarım aklınıZda beni kötü hatırlayacak bir anı bırakmamışımdır. Hepiniz Allaha emanet olun...
Hoşçakalın...
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
Re: ANOTHER'den VEDA
Her şeye rağmen hayatında başarılar dilerim umarım bundan sonraki hayatında daha emin,kesin kararlar alırsın.Her insan hata yapabilir ama önemli olan kalp kırmamakdı dediğin gibi.
Yolun açık olsun..
Yolun açık olsun..
XXCEZAXX
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Kardeş gerçekten çok saygı duyulacak birisisin onlarca zaman çevrimiçi görünmene rağmen hiçbir tartışma konusu veya dalga amaçlı bir konuya ileti bile atmayıp çok olgun bir şekilde hareket ediyorsun. Gerçekten tebrikler.XCEZAX yazdı:Her şeye rağmen hayatında başarılar dilerim umarım bundan sonraki hayatında daha emin,kesin kararlar alırsın.Her insan hata yapabilir ama önemli olan kalp kırmamakdı dediğin gibi.
Yolun açık olsun..
- Meqan
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Bu zamana kadar her şey çok güzeldi ama son zamanları aklımdan silmek istiyorum. Güzel bir veda olmadığını düşünüyorum. Bizleri bu şekilde bırakıp gittiğin için içimde hep bir burukluk olacak. Umarım bir daha kötü bir şey yaşamaz ve yaşatmazsın. Yolun açık olsun, hayatında başarılar Dilara abla.

- xSHOCLEx
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Uzun Yollara Devam
Son yaşanan olaylar hepimizi etkiledi keşke bu olanlar olmasaydı da yollarımızı ayırmasaydık. bugüne kadar çok güzel anılarımız oldu inşallah ilerde de hayatında güzel anıların olur. yolun açık olsun abla...
xSHOCLEx, xSHoCLe, ISHOCLEI
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikler herkese yorumlarından dolagı tesekkür ederim.
Tabikide gerildik üzüldük kırıldık hepimiz. Ama inanın sizin yeriniz bende çok ayrı. Benim açımdan yollarımız ayrılmadı ben sizi kardeş olarak bildim sadece oyunu bitirdim. Hepimiz zaten bırakacaktık bi gün. Hem bırakmam size yaramış her zman yapmak istediğim etkinlikleri ben buraktıktan sonra yapmaya başlamışsınız kırılmadım değil
Bende sizden ayrıldığım için içimde burukluk var ama olsun kalplerimiz bir olur insallah. İnsan bu şaşar beşer. Önemli olan her zman birbirimizi güzelliklerimizle hatırlamak. Umarım ilerde bir gün tekrar görüşürüz
Tabikide gerildik üzüldük kırıldık hepimiz. Ama inanın sizin yeriniz bende çok ayrı. Benim açımdan yollarımız ayrılmadı ben sizi kardeş olarak bildim sadece oyunu bitirdim. Hepimiz zaten bırakacaktık bi gün. Hem bırakmam size yaramış her zman yapmak istediğim etkinlikleri ben buraktıktan sonra yapmaya başlamışsınız kırılmadım değil
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
Ah be abla gönül isterdi ki daha uzun zaman geçirelim. Ama nasip değilmiş ne yapalım. En doğru karar sanıyorum. Zor oluyor arkadaşlarımızdan kardeşlerimizden ayrılmak ama bir karar vermek gerekir her zaman. Sanıyorum birkaç tatsızlık yaşamışsınız ama bunlar oyunun arkadaşlıkların tuzu biberidir. Oyun zamanla biter önemli olan dostluktur. Reel hayatında başarılar abla. Yolun açık şansın bol olsun 
KissMyShoeS
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
Çok doğru.dedin kardesim zaten onlar bana kırılsada ben hepsini hepinizi çok seviyorum. Ama artık hem ikv bitti hem bizi bitirdimgm145 yazdı:Ah be abla gönül isterdi ki daha uzun zaman geçirelim. Ama nasip değilmiş ne yapalım. En doğru karar sanıyorum. Zor oluyor arkadaşlarımızdan kardeşlerimizden ayrılmak ama bir karar vermek gerekir her zaman. Sanıyorum birkaç tatsızlık yaşamışsınız ama bunlar oyunun arkadaşlıkların tuzu biberidir. Oyun zamanla biter önemli olan dostluktur. Reel hayatında başarılar abla. Yolun açık şansın bol olsun
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Hayatında başarılar diliyorum. Seninle aramda bir alışveriş olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam Hydrargyrum satıyordum 3 tane vardı elimde tanesini 500binden satıyordum ben size 3 tanesi 1,5m dediğimde siz bana tanesi 1,5m sanıp 4,5m vermiştiniz bende kabul etmeyip olayı açıklamıştım size
Oyunda en çok gördüğüm kişilerdendiniz diyebilirim başarılar tekrar.