İftiralara Cevap!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

İftiralara Cevap!

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Resim
Öncelikle kendimizden bahsedeyim. Ben Mustafa ve en yakın arkadaşlarım Alpay ve Samet ile loncamızı kurduk. Koyulduk işe inşaat gibi oyun çalışmayana ekmek yok konu uzamaması için 1 adet resim. :P
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
İftiralardan sadece 1 tanesini atacağım aksine her ölen hırsız diyor. (Talat denen herif 7/24 Yazıyor bunu.) :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Şimdi gelelim asıl meseleye ulan hıyar herif ürettiğimiz çoğu tılsımların resmi var bende. Sen neyin kafasını yaşayarak bunu yazıyorsun. Konu uzamaması için bir kaç adet resim atacağım.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
ResimResimResimResimResimResim

Bak şimdide seni kesmeye çapımız yetmez demek ha? Bak oğlum sen değil senin baban gelsin ;) (İlk resime dikkat)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ResimResim
Bak oğlum aylardır bir tılsımın peşindesin. Ben tılsımına zar atıyorum paramla övünmeyi pek sevmem ama bunları sen istiyorsun be oğlum ;)

Şimdi gelelim konunun özüne bende herşeye cevap var. Bak artık rica ediyorum senden psikoloğa görün be canısı. Tamam ölürsün ölürsünde öldükten sonra 7/24 iftiralar ile insanların beynini neden bulandırıyorsun. Benim kimseye ihtiyacım yok bu oyunda. Ama senin egonu tatmin etmen gerek çünkü sosyal bir ortamda normlara ters tepki olarak doğduğun için kabul görmüyorsun. Benden sana abi tavsiyesi defalarca kırdığın klavyeyi bırak ve biraz oksijen solu. :twisted:
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İftiralara Cevap!

Mesaj gönderen tedashii »

Dostum seni az çok tanıyorum ama inan bana bu TALATBEY'in yaptıklarını foruma atman sadece senin zamanından çalıyor. İnsanların ona yaptıklarından sonra hala utanmadan konuşuyorsa o onun psikolojik sorunları olduğunu gösteriyor. Bence sende bununla fazla uğraşma çünkü birini sohbet kanalında etiket edecek kapasiteye sahip değil :) Hadi kolay gelsin
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alpay1994 »

Ahahahah :D Mustafa albüm yapmışsın resmen kanki. :D Hırsız yazabilecek kapasitede olan karaktersizlere de cevap niteliğinde olmuştur umarım bu fotoğraflar.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

Kesilen herkes hırsız yazıyor 2. Bi karektersizde altınkemer midir nedir kesilince küfrediyor.bu talatı zaten tınlayan yok serverin otistik sıpası yazıda ne diyor anca reel tılsım alırsınız diyo sorunları gerçekten büyük
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

alpay1994 yazdı:Ahahahah :D Mustafa albüm yapmışsın resmen kanki. :D Hırsız yazabilecek kapasitede olan karaktersizlere de cevap niteliğinde olmuştur umarım bu fotoğraflar.
Canımsın :)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:

“Genel Sohbet” sayfasına dön