Öncelikle kendimizden bahsedeyim. Ben Mustafa ve en yakın arkadaşlarım Alpay ve Samet ile loncamızı kurduk. Koyulduk işe inşaat gibi oyun çalışmayana ekmek yok konu uzamaması için 1 adet resim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İftiralardan sadece 1 tanesini atacağım aksine her ölen hırsız diyor. (Talat denen herif 7/24 Yazıyor bunu.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi gelelim asıl meseleye ulan hıyar herif ürettiğimiz çoğu tılsımların resmi var bende. Sen neyin kafasını yaşayarak bunu yazıyorsun. Konu uzamaması için bir kaç adet resim atacağım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bak şimdide seni kesmeye çapımız yetmez demek ha? Bak oğlum sen değil senin baban gelsin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bak oğlum aylardır bir tılsımın peşindesin. Ben tılsımına zar atıyorum paramla övünmeyi pek sevmem ama bunları sen istiyorsun be oğlum
Şimdi gelelim konunun özüne bende herşeye cevap var. Bak artık rica ediyorum senden psikoloğa görün be canısı. Tamam ölürsün ölürsünde öldükten sonra 7/24 iftiralar ile insanların beynini neden bulandırıyorsun. Benim kimseye ihtiyacım yok bu oyunda. Ama senin egonu tatmin etmen gerek çünkü sosyal bir ortamda normlara ters tepki olarak doğduğun için kabul görmüyorsun. Benden sana abi tavsiyesi defalarca kırdığın klavyeyi bırak ve biraz oksijen solu. :twisted: