Merhaba;
Arkadaşlar Karakter aktarımı için formu doldurdum..
Telefon ile onayladım..
ama Msn Adresime Mail gelmedi.. ?
Nezaman gelir ?
Napabilirim.. ?
Karakter aktarımı sorunu!
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Karakter aktarımı sorunu!
Lütfen Yardım..

Merhaba,
Karakter Transferi formunda "Gönder" dedikten sonra vermiş olduğunuz Sobee kullanıcıları için cep telefonlarına gelecek kısa mesaj içeriğindeki anahtarı ile ilgili ekrandan aktivasyonu yaparak, Mynet ve TTNET kullanıcılarının ise e-posta hesaplarını kontrol edip size yollanan e-posta'lardaki onay linklerine tıklayarak başvurunuzun onayını tamamlamalısınız.
Msn adresi ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Hesaplarınızın e-postalarını kontrol ediniz.
[GM]Erdoğan
Karakter Transferi formunda "Gönder" dedikten sonra vermiş olduğunuz Sobee kullanıcıları için cep telefonlarına gelecek kısa mesaj içeriğindeki anahtarı ile ilgili ekrandan aktivasyonu yaparak, Mynet ve TTNET kullanıcılarının ise e-posta hesaplarını kontrol edip size yollanan e-posta'lardaki onay linklerine tıklayarak başvurunuzun onayını tamamlamalısınız.
Msn adresi ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Hesaplarınızın e-postalarını kontrol ediniz.
[GM]Erdoğan
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Erdogan yazdı:Merhaba,
[GM]Erdoğan
YA ÇOK TEŞEKKÜRLER..
Şimdi anladım.. :mrgreen: :mrgreen:
Bende kayıtlı Msn adresime gelicek diye bekliyorum.. :lol: