Estauğfurullah ne demek. Asıl ben teşekkür ederim.mstfmrt yazdı:Cok tesekkur ederim tesekkurler bile sana layik degil cok sagol ellerin dert gormesin.
İmzaya mı ihtiyacınız var?
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Şu an başka bir bilgisayardan yazıyorum kendi bilgisayarıma en yakın yarın akşam ulaşacağım. Kusura bakma bekleteceğim ancak şartlar böyle. En kısa zamanda imzayı teslim etmeye çalışacağım.mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır, verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler
Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi günler.
- babaklas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masumiyet
tebrik ederim yaptığın çalışmalar çok başarılı
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Estağfurullah iyiliğin kusuru mu olurTOLGA yazdı:Şu an başka bir bilgisayardan yazıyorum kendi bilgisayarıma en yakın yarın akşam ulaşacağım. Kusura bakma bekleteceğim ancak şartlar böyle. En kısa zamanda imzayı teslim etmeye çalışacağım.mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır, verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler
Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi günler.

Mükemmel ötesi olmuş
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Bide gene beyaz sifaci temali mevlana asa gecen yani hareketli yaparmisin EylulSU yazan gene.
- ATOMKARINCA
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: NONSTOP
slm mümkünse banada bu konuda yardımcı olurmusun yazacağın isim MORİYAL buyuk harfle olursa sevınırım . moriyal anlamı tarantula gıbı bır hayvan eger buna uygun olursa sevınırım .TOLGA yazdı:Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.
- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar.

MORİYAL
Rica ederim, beğenmenize çok sevindim. Beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.SAHveMAT yazdı:Ellerine sağlık,Teşekkür ederim
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, bu yorumlar beni motive ediyor.babaklas yazdı:tebrik ederim yaptığın çalışmalar çok başarılı
Mükemmel ötesi olmuş
Rica ederim, mahçup ediyorsunuz.
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim :
Bunun daha usta hali işte
Resimler aynı olacak diye bir şey yok Paşanın ve Atatürk'ün istediğin resmini kullana bilirsin
.Şimdiden teşekkürler .
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim :

Bunun daha usta hali işte