Irklarda kasmak için kaç hasar gerekli

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GunAtesi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Irklarda kasmak için kaç hasar gerekli

Mesaj gönderen GunAtesi »

Yaklaşık 490 elek hasarlı büyücüm var azat set dizecem ayakkabı maraton ama trans asa üreteceğim yaklaşık 1500 hasarım olacak maratonuda çıkartıp azat giysem yeter mi?Holde ırkların dışında nasıl bir para kasma tekniği önerirsiniz
:)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Irklarda kasmak için kaç hasar gerekli

Mesaj gönderen vahdet »

GunAtesi yazdı: Yaklaşık 490 elek hasarlı büyücüm var azat set dizecem ayakkabı maraton ama trans asa üreteceğim yaklaşık 1500 hasarım olacak maratonuda çıkartıp azat giysem yeter mi?Holde ırkların dışında nasıl bir para kasma tekniği önerirsiniz
1500 hasar yeterli. Aşağıdaki konunun işine yaratacağını düşünüyorum. Videoyu izlersin.

viewtopic.php?p=1005319#p1005319

İlerideki hedefin büyük ihtimal ct girmek heralde. M1 üretmeyi felan mi düşünüyorsun.
GunAtesi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Haybeye para kasacağım :) Ama m1 çok pahalı bilmiyorum. Irkda yada örümcekte kasarak m1 üretebilir miyim günde 12 saat onlineyim.(Tabikide üretirim de ne kadar zamanda ? :)))))
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

GunAtesi yazdı:Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Haybeye para kasacağım :) Ama m1 çok pahalı bilmiyorum. Irkda yada örümcekte kasarak m1 üretebilir miyim günde 12 saat onlineyim.(Tabikide üretirim de ne kadar zamanda ? :)))))
M1 300 32m civarı. Xenotim ise 4m. 80 xenotim 320m yapar.
günde 4 xenotim düşürürsen 20 gunde üretirsin tılsımı.

Xenotim kasarken düşen çöp asa zırh ve pahalı çöpleri sakla. Kasada birliktir. 1. Ve 2. Kasa vede çanta full çöp dolunca git. Tüccara sat. Zırhlar ve silahlar iyi para ediyor. Genelde onları depola.

İlerideki hedefin Cemberlitasa girmek ise trans asa yerine kıyamet asa üret.

Kıyamet asa üretirsen fiziksel gözlük ve fevzi set ile birlikte 1559 hasarın olur. Bu fiziksel hasar ile sağ orste günde 4 5 xenotim düşürürsün. Minimum 2den yukarı duser.

Eğer trans üretirsen fiziksel hasarın hasarın 1259 olur. Cemberlitasa girmekte sıkıntı olabilir.

Nucleus kolye veya yüzük varsa buz fiziksel yap yetenekleri.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Videoyu izleyerek nasıl xenotim kasildigini gorebilirsin.
özel mesajda bir istekte bulundum bakarmisin.
[youtube]http://youtu.be/zNPwhHzsYAo[/youtube]
GunAtesi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Teşekkür ederim herşey için.Bir sorum daha var tesla gözcüm değilde tesla kürem var birşey değişirimi zorlanı mıyım ? Ama herkes trans asa üret diyor.Çok zor düşüyor muş.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

GunAtesi yazdı:Teşekkür ederim herşey için.Bir sorum daha var tesla gözcüm değilde tesla kürem var birşey değişirimi zorlanı mıyım ? Ama herkes trans asa üret diyor.Çok zor düşüyor muş.
Tesla küresi ile olmuyor. Gözcü alacaksın.
Asa üretme konusu sana kalmis. Hangi buyu daha çok ilgini çekiyor mesela.

Kıyameti patlatirsan fiziksel hasarın yuksek olur. Klan savaşları içinde isine yarar. Ct için 1559 civarı yada üzeri hasarın olmuş olur.

Trans asa ile 1200 civarı hasarın olur. Cevren varsa rahat girersin. Yoksa zorlanırsin.

Herkes ceketi ve zırhı olan oyuncuları aliyor ilk olarak. Geriye adam kalmazsa alıyorlar düşük hsli kişileri.

Kesin olarak sunu üret bunu üret diyemem sana. Ama benim amacım ct ye girmek ben gece gündüz bölge atacam. Diyorsan ve daha rahat grp bulmak istiyorum dersen kiyo asa bas.

Ben ilerde elektrikçi olmak istiyorum ve trans asayı daha çok seviyorum dersen trans bas.

Kesin bisey diyemem.

Ben fiziksel büyüyü sevdiğim için kıyamet asa bastım. Para kasmak istersem de holde sağ örse gidip para kasıyorum. Trans asam var ama patlatmayı düşünmüyorum. Kıyamet asa yetiyor bana. Ustun ayakkabı ve asa hariç trans olduğunda kıyamet asa ile y2 alıp holde kasilabiliyor. Akrep ve örümcekler bazen 2 elektrikte olmuyor ama 1elektrik 1dk tekrar 1 elektrik atınca oluyor. Zaten trans asa olsada dkye vereceksin. Hol için.

Karar senin. Hangi asayı daha çok kullanırım dersen onu üret. İkisinide üretebilirsin istersen.

Fiziksel klan savaşında ve ct için daha çok fayda verir.
Trans hol için daha çok fayda verir. Ama holde kıyamet asa ctde de trans asa kullanılabilir.

Ben ilerde ct de hsci olcam dersen kıyamet asa gerekir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön