Oyunun bittiği an

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gullucex
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunun bittiği an

Mesaj gönderen gullucex »

Maalesef millet kendini düşünur olmuş ve sabırsız :) ezik diyeceklerine götrsünler de onlar da sağlam olsun :D
birdakikaafkyım
Tonbalık
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Frozzright yazdı:Evet arkadaşlar şimdi oyunumuzun ne hale geldiğini anlatacağım. (Teşkilat Sunucusu - Lodos Klan)

Bundan 5-6 ay öncesinde Ejder Asa ürettim Sığınak-Migrat girmeye başladım,Nucleus takılarımı ve zırhlarımı düşürdüm,karakterimi fizik yapıp Çemberlitaş girmeyi istedim.
Sonrasında Ejder Asa'nın Fizik için yetersiz olduğunu söylediler ve Kıyamet Asa üretmemi istediler.
Kıyamet Asa ürettim sonra Kıyamet Asa'nın yetersiz olduğunu söylediler.M1 basmamı istediler.
M1 ürettim ve şu anda 1850 Hasar + M1 ile 2 saat boyunca çemberlitaş girişinde bölge aradım ve 1 adet pm bile tutamadım :)
Anlamadığım nokta adamlar artık M1 + Met 2 3 + 2331 arıyorlar.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba yoksa oyundaki ortam bitti mi ? 1850 Hasar + M1 bölgeye giremiyorum bu ayıptır,rezilliktir.
Meran sunucusunda bir karakter aç ben bu aralar giremiyorum ama arkadaş lara almaları ni söylerim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Akıncı Beyleri>

Mesaj gönderen Frozzright »

Vezirx27 yazdı:Merhaba,

Her konuda haklısın malesef ama oyunun şuan ki düzeni bu hale geldi, buna düzen mi denir ayrı konu :geek:
Teşkilat sunucusundan bana Vezirx karakteriyle ulaş her girdiğimde bölgeye senide götürürüm.

Saygılar sevgiler!
Peki çok sağ olun hocam girebiliyorum artık , bir kaç el girdim sonra yavaş yavaş bölgeden çıkmamaya başladım.Yani etrafımdakilerde oynayabildiğimi ve içerde hasarımın o kadar düşük olmadığını gördüler sanırım.Bir çok konuda sizi gördüm çok ilgilisiniz herşey için teşekkür ederim size,oyunda görürsem sizi tanımak isterim,teşekkürler.

Kod: Tümünü seç

Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
[/b]
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

gullucex yazdı:Maalesef millet kendini düşünur olmuş ve sabırsız :) ezik diyeceklerine götrsünler de onlar da sağlam olsun :D
Aynen öyle :)

[/b]
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Barbarosxhizir yazdı:
Frozzright yazdı:Evet arkadaşlar şimdi oyunumuzun ne hale geldiğini anlatacağım. (Teşkilat Sunucusu - Lodos Klan)

Bundan 5-6 ay öncesinde Ejder Asa ürettim Sığınak-Migrat girmeye başladım,Nucleus takılarımı ve zırhlarımı düşürdüm,karakterimi fizik yapıp Çemberlitaş girmeyi istedim.
Sonrasında Ejder Asa'nın Fizik için yetersiz olduğunu söylediler ve Kıyamet Asa üretmemi istediler.
Kıyamet Asa ürettim sonra Kıyamet Asa'nın yetersiz olduğunu söylediler.M1 basmamı istediler.
M1 ürettim ve şu anda 1850 Hasar + M1 ile 2 saat boyunca çemberlitaş girişinde bölge aradım ve 1 adet pm bile tutamadım :)
Anlamadığım nokta adamlar artık M1 + Met 2 3 + 2331 arıyorlar.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba yoksa oyundaki ortam bitti mi ? 1850 Hasar + M1 bölgeye giremiyorum bu ayıptır,rezilliktir.
Meran sunucusunda bir karakter aç ben bu aralar giremiyorum ama arkadaş lara almaları ni söylerim
Teşekkürler hocam teklifiniz için sunucu değiştirmeyi düşünmüyorum zaten bölgeye girmeye de başladım :) Çok teşekkür ederim.

[/b]
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Barbarosxhizir yazdı:

Meranı görünce duygulandım. :mrgreen:

----

Ç.T'ye sadece görev yapmak için girip bir daha girmeyeceğim :D Taşkanat Bıçak Sırtı Ne ararsan var ama malesef görev yapacak veya grubuna savaşçı alacak adam yok. Gerçekten üzücü bir durum
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Şöyle bi durumda var yalnız :) 40 dakikada gaffar kesmek var 10-15 dk arasında gaffar kesmek var. Grupta 2 tane met 2 3 ve 3 hs olduğu zaman stusuz kesim yapıyorlar ve sonra karabasanların ordaki ruhtaşından stuarta iniyorlar. millet tecrübesiz adamla girmek istemiyor artık
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön