sayın ikv yonetımı
- serserin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
sayın ikv yonetımı
benım burda yaptıgım bılgılendırmeyı sılecegınize bana adaletınızı gosterın yeter artık bukadar yuksekten bakmayın mailleirme cevap verin
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
- muzooo1977
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Re: sayın ikv yonetımı
slm akv yönetimi öncelikle yeni form harika olmuş ancak ben kırgınım size yıllardır kullandığım yıllardır plus ile desteklediğim ve bir bilgilendirme ve cerez listesine alınmadan 'Lütfen mail adresinizi paylaşmayınız' kullanıcım bloklandı yılların emeği bir çırpıda uçtu gitti. biliyorum neler neler oldu onlara bişi yapmadınız bize gelince böyle oldu benim sorum şu hesabıma af çıkma ihtimali varmı tabi sizin için önemsiz bir konu baya rağbet gördünüz ama ikv betadadan beri destekliyorum ve hala destekliyorum 'Lütfen mail adresinizi paylaşmayınız' hesabıma bakın neyse herşey için tşk ler çalışmalarınızda başarılar dilerim hayırlısı bekliyorum.
İçerik düzenlendi.
Eşrefpaşa
İçerik düzenlendi.
Eşrefpaşa
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: yok panpa
Aradan epey bir yıl geçmiş fakat yönetimin yöntemleri değişemedi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Kardeşim seni tebrik ediyorum ve soruyorum. Bu konuyu neden uyandırdın?CHAPPIE yazdı:Yönetim halen mesajlara bakmıyor .
Konuyu açan kişi şuan ne yapıyor acaba?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Demek bu akimin lideri sensin...Sobee Yönetim CİA FBİ Beyaz Saray hepsi pesinde dostum.Senelerdir senin kurdugun sikayet aginin pesindeler.

Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığını
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İnsanlar alıştı zamanla artık kimse umursamıyor bunları.Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:50Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığınıyahu insan en azından haftada 1 kere uğrar hal hatır sorar selam verir. Eskiden yapılıyordu ama nerde o eski GM ler. Eskiden öylesine de olsa oyuna girer iki muhabbet eder ne bilim ismeti keser handani keser toplu katliam yapar falan
Nerullun o muhtesem yetenek vuruşunu en son ne zaman gördünüz ?