HERKESİN GÖRMESİNİ İSTERİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
sihirdar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

HERKESİN GÖRMESİNİ İSTERİM

Mesaj gönderen sihirdar »

Herkese merhabalar.Bugun sizlere herkesin görmesi gerektigini düşündügüm belkide kimilerinin söyleyipte inanmadıgımız
bazende umursamadıgımız bir olayı gözler önüne sermek istiyorum.Herkesin bildigi üzere linkten neler oldugunu bilmekte
yiz ki bizzat ben ve arkadaşlarım şikayette bulunduk güya moderasyon uygulandıgı söylendi.Şimdi sizlere bırakıyorum yorumu

Link:viewforum.php?f=46&start=50

Kanıtlar:
Resim
Resim

ve daha 1 saat öncesinden gelen fotograf
Resim

Biliyorum konu kitlenecek belkide hesabım bloke edilecek mühim degil ben ikv vazgeçtim zaten...
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: HERKESİN GÖRMESİNİ İSTERİM

Mesaj gönderen kordugum »

Siz o mareşallarıda kendi emeklerinizle kasmışınızdır önce kendiniz efendice oynayın ondan sonra laf yaoīn ne çok taktınız la adama
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Re: HERKESİN GÖRMESİNİ İSTERİM

Mesaj gönderen LatveriA »

Selamlar,

Geçtiğimiz günlerde adı geçen kullanıcı hakkında açılan konuların devamında, destek birimine kişi hakkında gelecek şikayetler neticesinde, ilgili hesaba uyarı niteliğinde bir ceza verilebileceğini buradaki konuda belirtmiştim.

Nitekim gelen şikayetler neticesinde 14 Temmuz tarihinde ilgili hesaba ceza uygulanmış ve bu ceza 19 Temmuz'da sona ermiştir. Şayet aynı veya başka oyuncuların benzer faaliyetlerine şahit olursanız, Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden destek formu ile bizlere iletebilirsiniz.

Bilginize
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön