Bunuda gördüm artık...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

Bunuda gördüm artık...

Mesaj gönderen parliamentxxx »

Böyle saçma bir bloke varmış haberiniz olsun Kullandıgım net cafe giren çıkan bilirsiz.Kendim cafe sahibiyim neymiş sistem bloke vermiş tebrik ediyorum
En son AFRASiYAB tarafından 20 Tem 2015 21:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kişinin güvenliği sebebiyle görsel öge kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Bunuda gördüm artık...

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Mantıklı bir açıklama elbette vardır. Banlanma ifadesini hiç bir yönetici kullanmaz Bloke ifadesini kullanırlar dikkatimi çekti :roll:
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

1. Olarak sistem otamatik demisler 14 temmuz diyorlar bugun 20 temmuz bu kadar belli etmeyin bari.
2.olarak izinsiz giris var demisler ip adresinden benim kullandigim net internet cafe sahibiyim giren cikan belirsiz gelen musterilerimin basina oturup napiyo diye kontrol mu edetim tonla adam girip cikar oyuna onumu takip edicem
Hadi herseyi gectim ulan hesabimiza birsey olsa sikayet etseo hesap guvenligi kisinin kendisine aittir demeyi cok iyi biliyorlar .
Kullanıcı avatarı
LEJYON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LEJYON »

Aynı olay bugün bir arkadaşımın başına daha geldi böyle durumlarda yapılacak şey gidip bir avukat bulun ve şikayet dilekçesi yazın istiyorlarsa açmasınlar o ban'ı
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

Yetkilinin gelip aciklama yapmasini istiyorum int cafeci olmam benim sucum degil meslegim her gelen musterinin nehalt yedigine bakamam tek 1 internet hatti var dukkanimda
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam parliamentxxx;

Oyun içerisinde almış olduğunuz cezalara forum üzerinden destek veremediğimizi bir kez daha hatırlatalım. Daha önceki konunuzda da belirtildiği gibi, cezanız hakkında daha detaylı inceleme yapılması ve itiraz edebilmeniz için İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında bildirim göndererek ilgili birim ile iletişiminizi sürdürmeniz en sağlıklı yöntem olacaktır. Tekrarı konuları açmamanızı önemle rica eder, aksi takdirde açacağınız konuların uyarılmaksızın silineceğini belirtirim.

İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön