Nasıl oluyor nası yapıyorsunuz anlamıyorum (para kasmak)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nani17
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Nasıl oluyor nası yapıyorsunuz anlamıyorum (para kasmak)

Mesaj gönderen Nani17 »

Cogu kişinin dedıgıne şahit oldum 1 haftada y2 bastım 1 haftada trans asa uretttım falan filan nasıl oluyor bir turlu akıl sır erdiremıyorum gadolinyum jadeit kasarak felan yaptım dıyorlar onlarıda maden olarak bılıyorum bu madenler cokmu düşüyorda boyle hemen para kasılıyor su işi bilen bırı dogru duzgun anlatabılırmı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Nasıl oluyor nası yapıyorsunuz anlamıyorum (para kasmak)

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Para para para bkz. Kondrit ve şans attırıcı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Nani17
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nani17 »

hol cok karişik yer nerde bulucam ben bu kondritleri 1 tanenın basındamı beklıcem dolasıcammı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Nani17 yazdı:hol cok karişik yer nerde bulucam ben bu kondritleri 1 tanenın basındamı beklıcem dolasıcammı
Kondrit meteorit madeninden çıkmaktadır ve bir çok yerde bulnumaktadır fakat başında beklenilebilecek yerlerde bulunmuyorlar para kazanmak için herkesin farklı taktikleri vardır. Söylerlerse herkes yapacağı için değeri azalır bu yüzden Kondrit madeni çek, Jadeit madeni çek ya da çöp item sat tarzı şeyler söyleceklerdir. Plus yoksa çöp item mevzusunu önermem plussız 5 günde çöplerle 5m kasmıştım pluslu iken
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

TOLGARDA yazdı:
Nani17 yazdı:hol cok karişik yer nerde bulucam ben bu kondritleri 1 tanenın basındamı beklıcem dolasıcammı
Kondrit meteorit madeninden çıkmaktadır ve bir çok yerde bulnumaktadır fakat başında beklenilebilecek yerlerde bulunmuyorlar para kazanmak için herkesin farklı taktikleri vardır. Söylerlerse herkes yapacağı için değeri azalır bu yüzden Kondrit madeni çek, Jadeit madeni çek ya da çöp item sat tarzı şeyler söyleceklerdir. Plus yoksa çöp item mevzusunu önermem plussız 5 günde çöplerle 5m kasmıştım pluslu iken
Ha mesaj eksik pluslu iken 5m'i 1 günde kasabiliyorsun yani emeğine değmez sende kendi taktiğini bulmalsıın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön