İKV 6. YIL Paketi Hk. (Stok Yok, İndirim var.)
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
İKV 6. YIL Paketi Hk. (Stok Yok, İndirim var.)
Dünden beri Playstore de "Stok Bekleniyor" yazıyor fakat dükkanda indirim var. Birçok oyuncu bu paketin stoklara girmesini bekliyor.Bu paket stoğu ne zaman tedarik edilecek ? Bilgi verir misiniz ?

Re: İKV 6. YIL Paketi Hk. (Stok Yok, İndirim var.)
Hayla yok Kafa Buluyorlar Eşya parlatcaz kutu yok nalet olsun !!!
Bayram sebebiyle, stokların Pazartesi günü yenilenebileceği bilgisini aldık arkadaşlar.
Hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlar

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

Pazartesi yenilendiğinde bize bir faydası olmayacak diye düşünüyorum. . İndirimde bayram bitince bitmiş olacak dpğru değil mi ?LatveriA yazdı:Bayram sebebiyle, stokların Pazartesi günü yenilenebileceği bilgisini aldık arkadaşlar.
Hayırlı bayramlar

LatveriA yazdı:Kampamyanın uzatılacağına dair bilgimiz yok ancak stok bittiği için indirimden yararlanamayan oyuncularımızın bu isteğini ilgili yere ileteceğim.

Silah Yükseltecektim Artık Bu Saatten Sonra Stokmu Geliyor Ne Gelirse Gelsin Almayacam Siz Kaybettiniz Ben Bişey Kaybetmem Milleti Kandırıyorsunuz İndirim Diye Stok Yok 
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

An itibariyle Stoklar güncellenmiş olup ,800 akçe (8TL) indirimsiz Silah Yükseltme ve İsim Değiştirme ürünlerini satın alabilirsiniz ! :evil: :evil:

Yapcakları İş Bu Kadar Zaten Almıyorum Ki Benim Almamamla Fakir Olmayacaklar Ama olsun ::)BunudaBanlayin yazdı:An itibariyle Stoklar güncellenmiş olup ,800 akçe (8TL) indirimsiz Silah Yükseltme ve İsim Değiştirme ürünlerini satın alabilirsiniz ! :evil: :evil:
- empty61
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Bayramda indirim var akçe stoğu yok. Bayram bitti indirim bitti akçe stokları daha yeni güncellendi. Alamayanlar ne olacak ? Bi yolunu bulun. Bir çok oyuncu yine yararlanamadı bu durumdan. + olarak ta akçede indirim olmadı...
apidRa
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
O indirimler uzatılana kadar bu konuyu en yukarıda tutun arkadaşlar