Dönmeli miyim ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Dönmeli miyim ?

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Geçen yaz hesaplarımın hepsi soyulmuştu üstlerindeki eşyaların yarısı yere atılmış + bastığım silahları zırhlar vs atılmıştı tılsımlarım çalınmıştı.Bu yaz dönmeyi düşünüyorum bir heves geldi sizce dönmeli miyim ? Oyuna para yatırıp eski haline getirmeyi düşünüyorum. ? Eminönü sunucusundaydım belki yardım edebilecek insanlarda vardır ?
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Dönmeli miyim ?

Mesaj gönderen turkneferi »

Dönmek istiyorsan dön o sana kalmış anlattıklarının aynısı birebir bana oldu benim çarlarım da gitti bulduğum ezik bir savaşçı ile çift arttırıcı bastım ve maden çekiyorum GÜNDE 19 SAAT ve çektiğim günde 50m oluyor altı üstü oynuyor az bişeyler ama bunu herkesin kaldırabiliceğini düşünmüyorum sen reel para verip eski halime gelmek istiyorum demişsin fiyatları sana özelden atabilirim ama bu fiyatlar seni pek tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.Eğer oynamak istiyorsan şifacı kasmalısın büyücü için tatilinin hepsini harcayıp fule yakın bir çar elde edebilirsin ama oynamak istiyorsan şifacı oynamanı tavsiye ederim o akçelerlede lisans +5 kasa plus vs bişe alarak oynaman daha iyi olacaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Artık rüyalarıma giriyor o anlar hesabımın o anları soyulmuş hali rahat uyuyamıyorum hesabları eski haline getirmezsem ömür boyu bu pişmanlığı yaşarım.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Benim tavsiyem; bu oyuna yatıracağın parayı hayatında mutlu olacağın başka bir şeye harcaman senin için daha iyi olur, İKV pişmanlıktır.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

hesaplarıma etraflıca bir baktım o kadar fazla bir husumete uğramamışlardı artırıcılar ve tüm gün oynamamla 20 gün gibi kısa bir sürede eski haline getirebileceğimi anladığım anda çok mutlu oldum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön