AlperenARAR yazdı:Ellerıne sağlık çok güzel bir çalışma olmuş , ama ben bu giriş yüzlerini değiştirirken 1024 e 1024 yapamıyorum dikeye 1024 yazınca yatay 1747 oluyor sebebı nedir ?
Şayet resim boyutlarını düzenlemek için anlatımda belirtilen şekilde Paint programı kullanıyorsan, konudaki anlatımda 2. kısımda adımda yer alan aşağıdaki resimde "En Boy Oranını Koru" kısmında tik var ise kaldırıp, tekrar dener misin?
Umarım yapabilirsin, eğer yapamazsan lütfen bildir ahbap.
Tüm bu sorunlara tek konuda değinmen güzel olmuş eline sağlık.Malum bazı upload sitelerinde resimler zamanla siliniyor ve konulara bakınca resimler gözükmüyor.Açman iyi oldu , pek çok kişiye faydalı olacaktır.
cCckorcancCc yazdı:başarılı çalışma başımızdan eksik olma abim
İncelediğin için ben teşekkür ederim Korcan.
musallat123 yazdı:Tüm bu sorunlara tek konuda değinmen güzel olmuş eline sağlık.Malum bazı upload sitelerinde resimler zamanla siliniyor ve konulara bakınca resimler gözükmüyor.Açman iyi oldu , pek çok kişiye faydalı olacaktır.
Maalesef bu konunun da resimleri upload sitelerinin azizliğine uğramıştı, ekran görüntülerini yeniden hazırlayarak yardımcı olmaya çalıştım. Konuyu açalı bir yıl olacak neredeyse ama yine de teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Retaliation yazdı:Yazı konusunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
Okuduğun ve yorum yaptığın için ben teşekkür ederim.
AmiR yazdı:Karakterlerin arkasındaki resmi değiştirebiliyor muyuz ?
Yanlış anlamadıysam yükleme ekranındaki karakter resimleri aynı kalsın, sadece arka plandaki görsel kısım değişsin istiyorsun. Maalesef bu dediğini konudaki anlatımlar ile yapamazsın. Bunun için PhotoShop gibi resim düzenleyici programları kullanarak, ön plandaki karakterleri alıp başka bir görsel üzerine yerleştirebilirsin. Ufak bir örnek hazırlamaya çalıştım senin için:
Yükleme ekranındaki erkek şifacıyı alıp Migrat'a ait bir görsel üzerine yerleştirdim.
Ancak bu şekilde yapabilirsin.
firaridadas yazdı:Oyunu bozdum tekrar yüklüyorum :mrgreen:
Adımları doğru uygularsan herhangi bir sorun ile karşılaşmazsın ahbap. Sevgilerimle.