Oyunun bittiği an

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Akıncı Beyleri>

Oyunun bittiği an

Mesaj gönderen Frozzright »

Evet arkadaşlar şimdi oyunumuzun ne hale geldiğini anlatacağım. (Teşkilat Sunucusu - Lodos Klan)

Bundan 5-6 ay öncesinde Ejder Asa ürettim Sığınak-Migrat girmeye başladım,Nucleus takılarımı ve zırhlarımı düşürdüm,karakterimi fizik yapıp Çemberlitaş girmeyi istedim.
Sonrasında Ejder Asa'nın Fizik için yetersiz olduğunu söylediler ve Kıyamet Asa üretmemi istediler.
Kıyamet Asa ürettim sonra Kıyamet Asa'nın yetersiz olduğunu söylediler.M1 basmamı istediler.
M1 ürettim ve şu anda 1850 Hasar + M1 ile 2 saat boyunca çemberlitaş girişinde bölge aradım ve 1 adet pm bile tutamadım :)
Anlamadığım nokta adamlar artık M1 + Met 2 3 + 2331 arıyorlar.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba yoksa oyundaki ortam bitti mi ? 1850 Hasar + M1 bölgeye giremiyorum bu ayıptır,rezilliktir.

Kod: Tümünü seç

Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
[/b]
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Oyunun bittiği an

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Full kıyametli m1li met 2 3 adam arıyorlar bunlar ne ki ? :shock:
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

XxxChesTeRxxX yazdı:Full kıyametli m1li met 2 3 adam arıyorlar bunlar ne ki ? :shock:
Bende onu diyorum hocam 2331 + M1 + MET 2 3 .
Peki ben ne yapacağım ?

[/b]
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Kardeş bırakın şu oyunu düzgün bir şeyler gelmeden sakın girmeyin kafanızda rahat eder ergen tayfanın takıntısı bu tek m1 kek gibi kesiyorduk eminönünde olsan belki senin için girip yardımcı olmaya çalışırdım bendede tek tılsım var ama çoğu kişinin fizik full dolaşıyor ortalıkta onlarla kıyaslayınca seni almıyor olabilirler.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Frozzright yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Full kıyametli m1li met 2 3 adam arıyorlar bunlar ne ki ? :shock:
Peki ben ne yapacağım ?
Çevre olmadan çok zor malesef.
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kordugum yazdı:Kardeş bırakın şu oyunu düzgün bir şeyler gelmeden sakın girmeyin kafanızda rahat eder ergen tayfanın takıntısı bu tek m1 kek gibi kesiyorduk eminönünde olsan belki senin için girip yardımcı olmaya çalışırdım bendede tek tılsım var ama çoğu kişinin fizik full dolaşıyor ortalıkta onlarla kıyaslayınca seni almıyor olabilirler.
Demek hocam sorun eskisi gibi dayanışma olmaması.Uğraştım bastım M1 i artık girmek istiyorum :/

[/b]
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

XxxChesTeRxxX yazdı:
Frozzright yazdı:
Peki ben ne yapacağım ?
Çevre olmadan çok zor malesef.
O zaman oyunu bırakma vakti gelmiş :)

[/b]
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Frozzright yazdı:
kordugum yazdı:Kardeş bırakın şu oyunu düzgün bir şeyler gelmeden sakın girmeyin kafanızda rahat eder ergen tayfanın takıntısı bu tek m1 kek gibi kesiyorduk eminönünde olsan belki senin için girip yardımcı olmaya çalışırdım bendede tek tılsım var ama çoğu kişinin fizik full dolaşıyor ortalıkta onlarla kıyaslayınca seni almıyor olabilirler.
Demek hocam sorun eskisi gibi dayanışma olmaması.Uğraştım bastım M1 i artık girmek istiyorum :/
Arada bir giriyorum oyuna geçen güneş asalı biriyle girmiştik lodosmuşsun teşkilattaki durumları bilmiyorum ama karşı klanda oynayan oyuncu sayısı azsa orda daha rahat girebilirsin diye düşünüyorum ve olgun kişilerle arayı kurmaya bak.
Kullanıcı avatarı
Frozzright
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kordugum yazdı:
Frozzright yazdı:
Arada bir giriyorum oyuna geçen güneş asalı biriyle girmiştik lodosmuşsun teşkilattaki durumları bilmiyorum ama karşı klanda oynayan oyuncu sayısı azsa orda daha rahat girebilirsin diye düşünüyorum ve olgun kişilerle arayı kurmaya bak.
Ama bölgeye girmek için arz olmak istemiyorum burda Lodosda arkadaşlarım var ben loncamla girerim ama 1 girerim 2 girerim her zaman da girmiyorlar ki :/ Ben sadece oyundaki dayanışmanın bittiğini göstermek için burdayım .

[/b]
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba,

Her konuda haklısın malesef ama oyunun şuan ki düzeni bu hale geldi, buna düzen mi denir ayrı konu :geek:
Teşkilat sunucusundan bana Vezirx karakteriyle ulaş her girdiğimde bölgeye senide götürürüm.

Saygılar sevgiler!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön