İbretlik

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xZORROx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İbretlik

Mesaj gönderen xZORROx »

Mrb arkadaşlar size bügün makro ile kp kasan starLODOSU destek verenlerin ibretlik haline göstercem.

Bu haksızlıga göz yummayan A T A ve klan dan bizi destekleyen bütün dostlarıma teşekkür etmeyide borç bilirim.
Resim

allahu ekber diyerek ilk kanı döktük :D

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

not:biz arkadaşlarla elimizden geldigince güzel bi ders vemeye çalıştık siz bu arkadaşın yerini biliyosunuz bu arakdaş kp kastırmamak icin elinizden geleni yapın kpcarlarını öldürün size hırsız diyemezler cünkü kendileri emek hırsızları yıllarca uraşıp kastımız rütbeleri 1 günde hile yapiyolar...

Biz böyle eylencesine dostlarımı toplayıp arada o mekanı bascagız gereken ticket attım.Bu arakdaş ban yemezse kp carlarıda bilinki oyunda adaletsizlik var BU makro ile kp kasan starLODOS,starKIZ gibi karakterlerini kullanıyor...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: İbretlik

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Dini usulere göre diyorsun yani.

Peki Ata loncasındakiler bu yazdıklarına katılıyormu sordunmu.

Tedditcilere ve kfürbazların duaları kabul olsa gökten başka bişi yarardın.

Ata loncasındaki ve sen ve senin arkdaşların ve onların arkdaşları bu deidklerine katılıyormu bence hayır.

20 dakika 1 level ile onune gelene küfür edip sonra ben küfür etmedim diye ata loncasını kışkırtma yapma ve başkalarının hiç suçu yokken küfürlerine alet etmen ayıptır.

Ata Loncası Bir olay neticesinde Küfür edenlere karsı birleşmiş bir lonca olmasına ragmen 1 levelle küfür etmeyi marifet bilmesi benimsemiş ATA loncası eğerki bu deidklerinin arkasındasa bence o loncada bir dakika bile durmamaları lazım.

Çünkü sen 20 dakika küfür edip 30 dakika küfüre maruz kalanlardan olacaksın. Ata loncasında makrosuz kp almayan varsa el kaldırsın. yada soyle yapalım 1000 oyuncuıdan 900 tanesi ben makrosuz kp aldım dyorsa el kaldırsın yazık. bebelere bırakmışlar koskoca loncayı sahibi olmayınca olanlar olmuş gibi yapar.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Bu starın ypatığının suç olduğunu düşünmüyorum neden mi çünkü yıllardır bu adam bu işi yapıyor yönetim bilmiyor mu biliyor getirsin engel hadi yıllardır kp kasıyor bu adam neden engellemiyorlar dayı bi söylesenize bu garibanlarında kp kastırmaya parası yetmedi sanırsam.
Kullanıcı avatarı
xZORROx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xZORROx »

uzunyillarsonra yazdı: Bu starın ypatığının suç olduğunu düşünmüyorum neden mi çünkü yıllardır bu adam bu işi yapıyor yönetim bilmiyor mu biliyor getirsin engel hadi yıllardır kp kasıyor bu adam neden engellemiyorlar dayı bi söylesenize bu garibanlarında kp kastırmaya parası yetmedi sanırsam.

İste bende ona şarıyorum bu adam yıllardır bu işi yapiyo ya kimse, urasıpta sikayet etmedi benim gibi yada yönetim kadrosunda arkadaşı var göz yümuyolar eğer böyle bişe anlasılırsa cogu kisi oyunu bırakıp bunu yapan yarın tılsım verir itemde v.b seylerde yapar. gerekli yerlere kanıt ve sikayetimi beyan ettim.

Resim
Kullanıcı avatarı
xZORROx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xZORROx »

ARZLODOS yazdı:Dini usulere göre diyorsun yani.

Peki Ata loncasındakiler bu yazdıklarına katılıyormu sordunmu.

Tedditcilere ve kfürbazların duaları kabul olsa gökten başka bişi yarardın.

Ata loncasındaki ve sen ve senin arkdaşların ve onların arkdaşları bu deidklerine katılıyormu bence hayır.

20 dakika 1 level ile onune gelene küfür edip sonra ben küfür etmedim diye ata loncasını kışkırtma yapma ve başkalarının hiç suçu yokken küfürlerine alet etmen ayıptır.

Ata Loncası Bir olay neticesinde Küfür edenlere karsı birleşmiş bir lonca olmasına ragmen 1 levelle küfür etmeyi marifet bilmesi benimsemiş ATA loncası eğerki bu deidklerinin arkasındasa bence o loncada bir dakika bile durmamaları lazım.

Çünkü sen 20 dakika küfür edip 30 dakika küfüre maruz kalanlardan olacaksın. Ata loncasında makrosuz kp almayan varsa el kaldırsın. yada soyle yapalım 1000 oyuncuıdan 900 tanesi ben makrosuz kp aldım dyorsa el kaldırsın yazık. bebelere bırakmışlar koskoca loncayı sahibi olmayınca olanlar olmuş gibi yapar.

Forumda bu konuyu açma sebebim herkezi bilinçlendirme cocu kisi makro serbert bişe gibi görüyo milletin beynini nasil yıkamıssanız bunu kanıtlamak ve senin gibilere nasil ban attırılır millete öğretmek icin önderlik yapiyorum sen keloğlan,green gibi v.b bu isten para kasan hiç kimse diyolok girmicem ben size zaten oyunda hattınızı bildiriyorum...
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Bu gibi mallar Adama çöküp BELEŞ kp kastırmaya çalışır sonrada Bana küfür etti diyip çocuklardan oluşan loncasını toplayıp Baskın yapmaya gider allah akıl fikir versin ZORRO bebesi.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
xZORROx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xZORROx »

EsTeRGoNxRss yazdı:Bu gibi mallar Adama çöküp BELEŞ kp kastırmaya çalışır sonrada Bana küfür etti diyip çocuklardan oluşan loncasını toplayıp Baskın yapmaya gider allah akıl fikir versin ZORRO bebesi.
Birincisi askerlik arkadaşın yok karşında o yerinden cıkan ceneni topla. ikicisi baska bulcak yalan bulamadınızmı beleş kp kastırmaya çalısıyomussum asdasdasdas :D neyse siz benim muhattabım olamazsınız zaten o kp carlarını ve kp kastıfınız o dost meclisindeki adam ban yiyince görcem sizi:D haydi iyi forumlar canım...

not:bosette tasıdıgın o cevize benzeyen seyide az kullan saygılar amigo.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

kendini bile ifade edemiyorsun sana 1 kuruş kp yok :)
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
sinns7
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Amaçsızca

Mesaj gönderen sinns7 »

yazık havlamaya devam ediyor bu veled-i zina. yorma kendini çocuk eline bir şey geçmeyecek
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

İnsanları yargılamak, onlara ceza vermek sana mı düştü ? O sunucuda 2 yıldızdan yukarı rütbesi olanların hepsini o adam yaptı. Kimseye zorla rütbe yaptırmıyor insanlar isteğiyle gidiyorlar yaptırıyorlar sizin gibi 3 5 afacan'da güzel bir şey yaptım diye kendinizi mi tatmin ediyorsunuz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön