ramazan ozel fan art etkınlıgı sızce hangı eser 1. gelmeli
ramazan ozel fan art etkınlıgı sızce hangı eser 1. gelmeli
ben eserımı son gun paylaşıcam sızce paylaşilanlardan en iyisi hangisi olmuş
- Finisterra99
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazideki Dostlar
Re: ramazan ozel fan art etkınlıgı sızce hangı eser 1. gelm
Kendiminkini saymazsam en iyisi Baskent06'nın yaptığı sofra görseli bence. Baya profesyonel bi çalışma 3dsmax kullanmış galiba. Karakterleri öyle modellemek falan baya emek gerektirir ayrıca kestirip atmamış arkadaki gölgeler falan baya profesyonel bi çalışma.
aynen benım eser cızım olucak oyuzden bıraz şanslıyım konu bomba taslaklar hazır bakalım cızım bıtınce ne hale gelıcek
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Yalnız Başkent06'nın çalışması 3D çizim, hatırlatayımNani17 yazdı:aynen benım eser cızım olucak oyuzden bıraz şanslıyım konu bomba taslaklar hazır bakalım cızım bıtınce ne hale gelıcek
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
katılım çok az zaten ama en iyi fotoşoklayan gwybleid kardeşimiz olmuş fakat neye göre seçerler bilmem
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Görüşün için teşekkür ederim kordugum. Fikir ve şekil olarak ilk taslağını yarışmadan 2 hafta önce hazırlamıştım, aklıma ayrıntı geldikçe zaman zaman ekledim. Umarım uğraştığıma değer,
iyi forumlar.
Başkent06'nın 3D çizimi ufak tefek mantık hataları dışında çok güzel olmuş. Onun dışında Ç.t. önündeki pide kuyruğunu beğendim. Katılan tüm arkadaşlara başarılar!
Başkent06'nın 3D çizimi ufak tefek mantık hataları dışında çok güzel olmuş. Onun dışında Ç.t. önündeki pide kuyruğunu beğendim. Katılan tüm arkadaşlara başarılar!
Kendi adıma şuan için görsel kategorisinde GWYNBLEIDD' ı birinci görüyorum, çizimde ise okanttt58.
Antegar-detay
aslında bende kararsız kaldım hangisini göndereyim diye ama artık geçti alttaki resimle katıldım, bakalım hayırlısı 

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
harbidende güzelmiş helal olsun vallaokanttt58 yazdı:aslında bende kararsız kaldım hangisini göndereyim diye ama artık geçti alttaki resimle katıldım, bakalım hayırlısı
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Sınavlarım yüzünden fazla detaylara giremesem de ancak böyle bir eser çıkarabildim. Ben çok "GWYNBLEIDD" ve "choosens" arkadaşların yaptığı eserleri beğendim. İyi olan kazansın deyip herkese başarılar dilerim.