İKV OYUNCU KAYBINA UĞRADI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: İKV OYUNCU KAYBINA UĞRADI

Mesaj gönderen mustangtr »

sevenesor yazdı:
Adorno yazdı:bir de şu konu var oyunu eski haline getirmezlerse oyuna yeni oyuncunun da zor geleceğini düşünüyorum. bunları biz dile getirdik oyunun iyiliği için ama hep konular kilitli. şöyle ki. 24 şubat sabahı yapılan güncelleme malumunuz 5-6 saat dayanmadı ve ardından saat 18:00 gibi ikinci güncelleme geldi. bu güncelleme oyunda daha aktif olan 40 üstü leveller için bir sus payıydı ve işe yaradı. ancan yeraltı dışındaki yaratıklar hala 24 şubat sabahı yapılan güncellemedeki haliyle. sonra zaten güncelleme ile ilgili sabit konu kilitlendi ve 40 dan aşağı levellerde forumda çok aktif olmadığı için fazla tepki görünürde yok . ancak sorun şu artık oyunda 0' dan bir karakteri yer altına sokana kadar seviye atlatmak inanılmaz güç hale geldi. dev ana vb. görevlerde büyük gruplar olmadan kesilmesi çok zor hale geldi. sonuç olarak oyuna yeni başlayan bir çok oyuncu zaten yer altına giremeden oyundan sıkılıp bırakmış olacak bunların etkileride ileriki aylarda görülecektir diye düşünüyorum. tabiki 2. güncelleme sadece 2-3 saatte hazırlanıp yayına sürüldüğü için zaten eksiksiz olması beklenemezdi. umarım en kısa zamanda bu yanlıştan da dönülür. dönülmez ise esas oyuncu kaybını o zaman göreceğiz.
kesinlikle sana katılıyorum kardeşim en azından ben kendi adıma konuşayım benden yardım isteyenlere çok kez kesmiştim dev ana arkadaşlarla beraber ama artık kimse ne yardıma gider ne de başka bişeye zor baya zor kesmek bu sebepten dolayı grv yapamayan oyuncular aynen dediğin gibi bırakıcaklar oyunu.bu açmış olduğum konuda yönetime ters geliyo olabilir ama gerçek bu ister kilitleyin ister kilitlemeyin konuyu. oyuncuların istekleri hiç bir zaman gözardı edilemez amaç eğlence hizmet ve ekmek parası ise herkes layığını yerine getirsin bence. yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler saygılar .
ben de katılıyorum arkadaşlar oyunun bu hali hiç iyi değil.millet kadimi yapamadı diye artık oyunu oynamıyo bi de meteorda boss kesmenin de zorlaştığını duyarsalar iyi olmaz :)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

böyle saçmalık görülmedi yeraltındaki yaratıkları 4-5 vuruşta alabilen kişiler kurt alfa yı kesemeyecek halde nerdeyse ...
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Amazon »

Önceden "Oyun Dolu" gibisinden bir mesaj geliyordu ve oyundan atıyordu.Şimdi ise hiç o mesajı almıyorum oyuna girerken.Hatta yeltı paketi geldiğinde oyuna girebilmek için plus aldığımı bilirim.

Kullanıcı avatarı
sevenesor
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen sevenesor »

Amazon yazdı:Önceden "Oyun Dolu" gibisinden bir mesaj geliyordu ve oyundan atıyordu.Şimdi ise hiç o mesajı almıyorum oyuna girerken.Hatta yeltı paketi geldiğinde oyuna girebilmek için plus aldığımı bilirim.
kesinlikle doğru bi gözlem hep tenha yazıyor
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Merhaba;

Bunu teknik olarak hesaplaman mümkün değil tabikide

Sen meran sunucusunda 5 kişi görüyodun gece şimdi 2 kişi görüyosun ama Belki adam teşkilatta 5 kişi gİrerken 15 KİŞİ GİRDİ ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

sevenesor yazdı:ALIN İŞTE SATIN YÖNETİCİLER BU YORUMLARI BEN YAZMIYORUM GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ İKV (OYUNCU KAYBEDİYOR)!!!
Garip garip konuşmayın lütfen. Yönetim size yalan atarak ne kazanacak ki? İKV Oyuncu kaybediyorsa yönetimin zararınadır zaten , sen oyununa bak.

Adorno yazdı:bir de şu konu var oyunu eski haline getirmezlerse oyuna yeni oyuncunun da zor geleceğini düşünüyorum. bunları biz dile getirdik oyunun iyiliği için ama hep konular kilitli. şöyle ki. 24 şubat sabahı yapılan güncelleme malumunuz 5-6 saat dayanmadı ve ardından saat 18:00 gibi ikinci güncelleme geldi. bu güncelleme oyunda daha aktif olan 40 üstü leveller için bir sus payıydı ve işe yaradı. ancan yeraltı dışındaki yaratıklar hala 24 şubat sabahı yapılan güncellemedeki haliyle. sonra zaten güncelleme ile ilgili sabit konu kilitlendi ve 40 dan aşağı levellerde forumda çok aktif olmadığı için fazla tepki görünürde yok . ancak sorun şu artık oyunda 0' dan bir karakteri yer altına sokana kadar seviye atlatmak inanılmaz güç hale geldi. dev ana vb. görevlerde büyük gruplar olmadan kesilmesi çok zor hale geldi. sonuç olarak oyuna yeni başlayan bir çok oyuncu zaten yer altına giremeden oyundan sıkılıp bırakmış olacak bunların etkileride ileriki aylarda görülecektir diye düşünüyorum. tabiki 2. güncelleme sadece 2-3 saatte hazırlanıp yayına sürüldüğü için zaten eksiksiz olması beklenemezdi. umarım en kısa zamanda bu yanlıştan da dönülür. dönülmez ise esas oyuncu kaybını o zaman göreceğiz.
Hata düzeltmeyi (fixlemek) güncelleme olarak algılayan birsürü birey var anlaşılan. Yapılan bir fixlemeydi , tek sorun hatanın geç düzeltilmesiydi. Delici ezici kesici etkisi 4 yıldır var. Siz dikkat etmediyseniz yönetim ne yapabilir? 39 seviye sınırında kemik kafaya balyoz yerine baltayla vurduysanız , o sizin sorununuz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön