MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen Louster »

Arkadaşlar 17 Tane 49luk çardan 2 tanesine ulaiabildim bide bu hesabıma :)
Louster/Lauster ikilisi hatırlarsınız belki 6yıllık.
Hangi loncadasınız benimkiler Tılsımda. Hadi eski günleri biraz alevlendirelim

FATİH
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Geçti dost kervanı Fatih, kimse kalmadı buralarda. Ben de kısa bir süre önce Eminönü'ne aktardım ne var ne yoksa. Oyun oynama yetimizi yitirdik biz galiba, içimizde kalan biraz sohbet kırıntısı. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Haklısın , oyunu kurdum bi hevesle giriş yaptım. Ama.gördüğüm tablo baya bi üzdü.
Yarım saat dolanmama rağmen 2 kişiyle karşılaştım. Eski isimler yok zaten.
49luklarda sarmadı. Ben yine 2008deki gibi 39level bir çar ile kurt mağaranın bir köşesinde sessiz sakin oyunumu oynayayım.
Kim derdi ki bu sunucu böyle bi hale gelecek.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Oyunu bu hale getirenler maalesef ki yine bizleriz Fatih. Hırs bürüdü gözümüzü; dostluklar, muhabbetler yabana atıldı.

Yer Altı geldi; bir 49 seviye olma furyası, yeni eşya düşürme telaşı aldı başını yürüdü. Yine de o telaşede dahi kısmen kopmadık birbirimizden; kâh zorlu görevlerde, kâh eşya, maden arayışında dostlarımızın yardımına başvurduk.

Fakat sonra grup bölgeleri geldi; önceleri tüm sunucu dostumuz, arkadaşımız iken; hırsımız, "İlk ben elde etmeliyim, ilk ben tamamlamalıyım!" gibi tavırlarımız dostlarımızı 6 kişilik bir grupla sınırlandırdı. Yine az da olsa var idi dostumuz; gece başlayıp sabahlara kadar süren skype, team speak muhabbetlerimiz vardı bu sayısı sınırlı insanlarla.

Ardından Büyük Hol bölgesi geldi, tılsım sistemini beraberinde getirdi. Git gide hırsımız bizi bireyselleştirdi, yalnızlaştırdı. "Sadece bana düşsün, sadece ben en iyi olayım!", "Grubuma 4 tane Meteorit 1'li büyücü alayım, daha seri keseyim!" sözleri bir zehir gibi beynimizi işgal etti. Neticesinde saatte, sağ veya sol örsün oralarda tek başına takılıp "Xenotim" düşürmeye çalışan, saatlerce Örümcek veya Akrep çukurlarında Peptit Kolorotoksin - Örümcek Salgısı kovalayan "Birey"ler haline geldik; orta büyüklükte "Grup"lardan ve koskoca bir "Sunucu"dan...

Biz hiç tatmin olmadık, hep yenilik istedik evet; ama her gelen yenilik ile özümüzden, ruhumuzdan bir parça kaybettik. Ve şimdi yarım kalmış yüreğimiz ile buralarda muhabbet arıyoruz. Şikayet ediyoruz ama, iğneyi hiç kendimize batırmıyoruz. Söylenecek daha çok söz var da, kalmışız Köroğlu ile Ayvaz, anlatsan kim dinler, neye yarar? Sözüm meclisten dışarı, üzerine alınma lütfen. Sevgilerimle, esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

BilgeTonyukuk yazdı:Oyunu bu hale getirenler maalesef ki yine bizleriz Fatih. Hırs bürüdü gözümüzü; dostluklar, muhabbetler yabana atıldı.
Sadece şöyle bir cevap vermeye karar verdim.Oyunun bu hale gelmesini,hala ayakta kalması hep bizlerin sayesinde İhsan ağam eğer bizlerin ilgisi olmasaydı belkide oyun şuan yayından kalkmıştı..Oyunun başlangıcı ve gidişi bence tamamen saçmalık..Şuan oyun yeni oyuncu istiyor ama oyuna gelen biri ertesi gün oyunu bırakıyor..Çemberlitaş seviyesinde o kadar oyuncu var ki hemen hemen her sunucuya gezsek %75 i çemberlitaştan 3 ve ya 4 eksiği vardır.

Bu oyun bu saatten sonra yeni oyuncu kazanamaz ama eski oyuncuları ile ayakta durur..Çemberlitaş geldi 1 hafta sonra yeni bölge istediler,şimdi yeni bölge gelse 1,2 hafta sonra gereken görevleri yapar düşen eşyaları toplarlar yeni bölge getirin derler 1,2 haftada yeni kıyafetleri ile dolaşırlar baktılar böylede olmuyor yeni bölge gelene kadar ben oyuna girmiyorum,yeni bölge gelince haber verin gelirim..Şimdi bu oyuna yeni bir oyuncu gelse napacak? Şuan öyle bir oyuncu topluluğumuz var ki yeni başlayan oyunculara değer bile vermiyorlar..Çok iyi hatırlarım ben şu oyunda birini LEPRECHAUN abi bir insanın hemen hemen her sunucuda karakteri olup da bir oyuncuyu bile terslediğini görmedim..Çoğu yardım konusunda da kendisine yardımım dokunmuştur onunda kulağını buradan çınlatalım.

Neyse yazılacak çok şey varda değmez,iyi forumlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

Abi bu kadar sessiz olmayın yahu,geçmiyor vakit.

İhsan ağam şimdi çay içerken fark ettim de abi böyle çaya dikkatli bakınca sanki bir gün batımını seyreder gibi oluyor sende hiç fark ettin mi abi ? :)
Resim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selamin Aleyküm.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Aleyküm selam Tılsım'ın en eski tanıklarından birisi, sevgili Üzeyir üstadım. Nasılsın? :)
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Allaha şükür İhsan sen nasılsın ?
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bıraktığın gibiyiz üstad; çaya, sigaraya ve yazmaya devam. :)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön