akrepler bi anda çıktı takır takır öldürdü milleti orda sakinleştirme hayvan çıkarma aklına mı gelir ! şifacılar birbirini çok yavaş kestiği için böyle birşey yaptılar ama çok saçma oldu bencede ; sıkıldık hadi ortamı temizliyelim 3-5 kişi kalsın şeklinde düşünüp böyle bişey yaptılar
kadircan01 yazdı:oyun baştan başa saçmalıktı.oraya 3 akrep koymuşlar canımda 100 kudretimde akrepler gelip katalizör etkisi yapıyor ve öldürüyor.akreplerin dokunmadığı kişiler ayakta kalıyor.madem şifacılar savaşacak akreplerin işi ne :?: hadi akrep koydunuz bari bir çeşit koyun katalizör etkisi yapmasın :?
şifacıların oyununda eşitlik diye birşey yoktu
sakinleştirme yeteneğini kullanan olmadı mı
sakinleştirmesi olan şifa kaç tane ki haksızlık şurda biz ödükten sonra GMler akrepleri öldürdü madem etkinlikte akrep olacak sonuna kadar dursun (olması saçmada ).şans eseri akreplerin dokunmadığı bi kaç kişi ayakta kalıyor.zaten o kadar kişi kaldıktan sonra bende ölmem :twisted:
İşte Akrepler i O Yüzden Kestiler Güzel KArdeşim 1v1 Yaptılar Emin ol Kimseye Ne Haksızlık Edildi , Nede Saçmalık He Sen öldükten snra gm ler oldurms akreplerı Sana Birşey Soruyorum son 2 de kalsaydın burda bu konyuu acarmıydın Şahsen Ben Son 2 de Kaldım Ve Ödülümü Aldım. Eğer'ki Kalmamış Olsaydım Burda Boş boş Konular Açmazdım
sen ne dersen de saçmaydı :!: ayrıca 2 kişi kalınca kesilmedi :!: ben 1 inci olsaydımda haksızlıktı bu ben sonuncu olsamda :lol: şimdi sona kalanlar çok güçlü olduğu için mi kaldı :?: tabiki hayır :lol: belki ölen arkadaşlar arasında çok güzel ws ci arkadaşlar vardı :!: ama ah şu akkep illeti :lol:
bana ilk ikiye kalsan bu konuyu açarmıydın demişsinde bu konuyu ben açmadım sadece görüşümü yazdım.sen ölsen sende anlardın saçmalığını uzun lafa gerek yok oyun uzamasın diye yapılan saçmalıktı sadece :!: akrebin öldürdüğü kişilerden birisinin kazanacağına eminim böyle olmasa
Arkadaşlar hospıtal hocama katılıyorum akrepler olmasa ölen olmazdı ayrıca iyi bir sifacı her tehlikeden korumalıdır kendini zaten en iyi wscı degil en iyi sifayı sectiler orda girenler arasında en iyi olanlardan biri kazandı bence ayrıca akrepler olmasa beni orda gmler hariç hiç biriniz kısa bir sürede kesemezdi üzerimde zırh yüzde 54.6 element ve fiziksel direncde oldugunda birde kudret iksiri oldugunda sizin beni kesmeniz saatlerinizden çok günlerinizi alırdı
KoNSuLTaSYoN yazdı:Arkadaşlar hospıtal hocama katılıyorum akrepler olmasa ölen olmazdı ayrıca iyi bir sifacı her tehlikeden korumalıdır kendini zaten en iyi wscı degil en iyi sifayı sectiler orda girenler arasında en iyi olanlardan biri kazandı bence ayrıca akrepler olmasa beni orda gmler hariç hiç biriniz kısa bir sürede kesemezdi üzerimde zırh yüzde 54.6 element ve fiziksel direncde oldugunda birde kudret iksiri oldugunda sizin beni kesmeniz saatlerinizden çok günlerinizi alırdı