AZ ÖNCEKİ ATTIĞIM KONUYU KALDIRAN YETKILILER. SİZ İŞİNİZİ YAPMIYORSUNUZ BENDE ISRAR İLE BU FOTOĞRAFI PAYLAŞICAĞIM.. Ne konuyu girip kapatmak nedir. Almışsınız 3 5 2000lı denetmen alım yaptım diye geçiyorsunuz. Daha denetmenleriniz suçsuz adamlara ceza atmamayı bilmiyor
İKV Forumlarında kişileri aşağılayıcı, hakaret içerikli ve tartışmaya yönelik konular açmak kat'iyen yasaktır. Konunuzun içeriği bu sebeple silinmiştir. İlgili kişiyi İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altında şikayet ederseniz, incelemeler sonucu gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Benzeri konuları açmamanızı önemle rica eder, aksi takdirde açacağınız konuların uyarılmaksızın kaldırılacağını belirtmek isterim. Bilginize.
MÜTEFEKKiR
En son MUTEFEKKiR tarafından, 10 Tem 2015 01:33 tarihinde
MÜTEFEKKİR NE OYUNCU KULLANIMDAN BAHSEDİYORSUN SEN ADAM BUNU COKKK ÖNCE YAZDI F4 BİLE ÇEKMEDİ ANLADIN MI 3 GÜN BLOK ALDI BEN BU COCUK ILE OYUN OYNAMAK İSTEMİYORUM KİMSE İSTEMEZ.. .
LÜTFEN BIRAZ DÜZGÜN ACIKLAMA YAP YAPACAKSANDA İNSANLIĞINIZ OLSUN YETER ARTIK DELİRDİM ULAAN
Bilgiç'in halleri
Bilgiç'in halleri
En son LatveriA tarafından 10 Tem 2015 02:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sakıncalı içerik kaldırıldı.
Sebep: Sakıncalı içerik kaldırıldı.
Re: Bilgiç'in halleri
Bu kurallar forumda olduğu gibi oyun içerisinde yasak bilgidim kadarıyla bu yazışmalar 999 blok sebebi ne yapayım yani ben mi oturduğum yerden işlem yapayım daha ne yapmam gerekiyor :?:
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Diyarbakır Kıyamet Vakti ne çevirmişler süzmeler forumdada var bunlardan biletini kestik 3 hafta yasakladılar.Onada 3 hafta atmışlar ne hikmetse gönüllü ekipin zararları her cins insan olabilir yazık ne bilelim biz düzgün adam olup olmadıklarını 25 yaş üstü olması gerekir yetkili alımının 18 filan kurtarmaz.Şuan ekipten 25 i geçen ya bir kişidir yada yoktur.
Aynen öyle kardeşim inan Meran sunucusunda Vuslatt loncası bunu attı tekrar aldı ve bunun çevresi bu laflarını görüyor seslerini cıkarmıyorlar bıktık oyundanda forumdandakordugum yazdı:Diyarbakır Kıyamet Vakti ne çevirmişler süzmeler forumdada var bunlardan biletini kestik 3 hafta yasakladılar.Onada 3 hafta atmışlar ne hikmetse gönüllü ekipin zararları her cins insan olabilir yazık ne bilelim biz düzgün adam olup olmadıklarını 25 yaş üstü olması gerekir yetkili alımının 18 filan kurtarmaz.Şuan ekipten 25 i geçen ya bir kişidir yada yoktur.
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hatay Antakya Samandağ
MÜTO BEN HALLETMİŞTİM YAW 
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

Bu konuları ısrarla açarak anca kendini banlatırsın .D
Kardeşim bu oyunu bız bu duruma getirdik emek bizim çaba bizim yönetımse yönetım oyuna destekse destek herşey bizim çabamızla oldu mevlüt dinç yokken şuan ne durumdayız baksana :?:Baygezegen yazdı:Bu konuları ısrarla açarak anca kendini banlatırsın .D
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

farkındaysan MEVLÜT DİNÇ DEDİĞİN ADAM oyunu ve oyuncularını mal gibi sattı anladımmı şirket el değiştirdi yabancılara geçti TTNET e geçti daha açık oluyım burda kimse seni takmaz MÜTEFEKKİR in hakkınıda yeme adam gönüllü çalışıyor emir kulu .
Yönetiminimi sattıBaygezegen yazdı:farkındaysan MEVLÜT DİNÇ DEDİĞİN ADAM oyunu ve oyuncularını mal gibi sattı anladımmı şirket el değiştirdi yabancılara geçti TTNET e geçti daha açık oluyım burda kimse seni takmaz MÜTEFEKKİR in hakkınıda yeme adam gönüllü çalışıyor emir kulu .
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

oyun yönetimi şuan GMlerde deil hadi adama 999 verdi sen mutlu oldun bunların üst yöneticileri mutlu olurmuki sen söle hangi şirket bilerek para kaybetmek ister şimdi sen oyunu bırakmak isticeksin eyvallah der çünkü cebi sağlam geri gelirsin o olur olmadı arkadaşın oynar şu oynar bu oynar cebime para geçer derdinde hatta abartıyım bu dertide geçtiler oyun kaç yıldır gelişemiyor bunun sorumlusu bizzat TTNETin yöneticileridir TTNET SOBEE İLE ANLAŞMA YAPILAMADIĞINDAN OYUNA YENİLİK GELMİYOR OYUNDA HAZIRDA BEKLETİLEN EKLENTİLERDE MEVCUTTUR !GM VE FM gönüllü çalışanlardır ellerinden geldikleri kadar bizlere bu oyunu daha iyi yapmak için yardım ederler.