Benım totemım herkesın yaptığı poşeti son açmak,madendede 2 tur etrafında dönmek ya sizinkiler ?.
Oyun İçi Totemleriniz
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun İçi Totemleriniz
Merhaba arkadaslar, maden çekerken veya grup bölgelerinde yaptıgınız ve işe yaradıgını düşündüğünüz totemlerinizi yazabilirmisiniz ?
Farklı totemlerı merak ettım , aklıma yatarsa denıyeceğım.
Benım totemım herkesın yaptığı poşeti son açmak,madendede 2 tur etrafında dönmek ya sizinkiler ?.
- kordugum
- Demirci Çırağı

Re: Oyun İçi Totemleriniz
Madeni kayarak toplamak çok yapardım saf çıksın diye . )
Bölge boyunca sanki hiç bana atmıyacakmış oynamak,
ganimet torbasını en son açmak,
çektiğim madenin safının çantada olması,
3. yazdığım şekilde çok menekşe çektiğimi söyleyebilirim. Çanktada yokken ne hikmetse çekemedim
ganimet torbasını en son açmak,
çektiğim madenin safının çantada olması,
3. yazdığım şekilde çok menekşe çektiğimi söyleyebilirim. Çanktada yokken ne hikmetse çekemedim

- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Benim taktigim genelde hol uzerinden ;
Misal saatte xenotim kasiyorum 1 saat icinde 4 5 tane xenotim mi çıktı orda kasmaya devam ederim gelene kolay kolay birakmam 4 saatte 18 xenotim kasmisligim vardir .
Aynı olan jadeit icinde gecerlidir bi miktar cektiktek sonra o gün hep cekerim hesaptan çıkmak zorunda olsam birini geciririm bi gunde 22 tane cekmisligim vardır .
Gurup bolgesinde de art arda seri şekilde atıldığı zaman genelde item verdigine inanirim (en azndan tanka
)
Misal saatte xenotim kasiyorum 1 saat icinde 4 5 tane xenotim mi çıktı orda kasmaya devam ederim gelene kolay kolay birakmam 4 saatte 18 xenotim kasmisligim vardir .
Aynı olan jadeit icinde gecerlidir bi miktar cektiktek sonra o gün hep cekerim hesaptan çıkmak zorunda olsam birini geciririm bi gunde 22 tane cekmisligim vardır .
Gurup bolgesinde de art arda seri şekilde atıldığı zaman genelde item verdigine inanirim (en azndan tanka
Aynı benshowmaster yazdı:Benim taktigim genelde hol uzerinden ;
Gurup bolgesinde de art arda seri şekilde atıldığı zaman genelde item verdigine inanirim (en azndan tanka)
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı

Çtde bossa başlarken kritik iksir içiyorum bana sap diyip halit girmenç iksir içmek , semihada konslanan sapmada büyücü yerine ayıya sapmak
EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- kordugum
- Demirci Çırağı

Bende bi keresinde 30 dk 30 xeonotim kastım dünya rekoru bende hacım o_Oshowmaster yazdı:Benim taktigim genelde hol uzerinden ;
Gurup bolgesinde de art arda seri şekilde atıldığı zaman genelde item verdigine inanirim (en azndan tanka)