Sonunda GBM X'i kestik ama sonuç hüsran

Bu arada bir çok item düşürdüğümde fotoğraf almamışım.Yanlış hatırlamıyorsam Taş Kanat Ceket almıştım sadece.
Bu arada Kıyamet Asa üretmesi için yardım ettiğim kardeşim sonunda üretti

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Taş Kanat Ceket burda düşmüştü

Git gide üstümü dizmeye başlamıştım.Bıçak Sırtı itemlerimi tamamlayıp ofans duruma geçmek istiyordum.GBM X için aldığım itemleri başkasına verdiğim için Ayakkabı düşüremeyeceğimi biliyordum.Her savaşçının hayali olan Bıçak Sırtı Kılıç'a gözümü dikmiştim ! Sadece plus ile pek fazla şansım olmadığı için bir loncaya girip Çemberlitaş Artırıcı aldım.
Aldım ama keyfim yerinde değildi çünkü gerçekten Madalya ile ayrılmaktan bıkmıştım.Bir tane attım ama ondan da Bıçak Sırtı Pantolon ile ayrıldım ki o zaten bende vardı.Biri Dişi Örümcek görevi olduğunu söyledi Kıyamet Asa ürettiğimiz arkadaşımla başarıyla Dişi Örümceği alt ettik

Ordan çıkınca içime bir his kapıldı.Sanki Çemberlitaş'a girsem güzel bir item ile ayrılacaktım.İçimdeki hise kulak verdim ve arkadaşlarımla Çemberlitaş'a girdik.
Girdik ama girmez olaydık 5 kere Gaffar Bey'i kesmeyi denedik.Bir arkadaşımız Khaos bozmakta çok zorlandı.O tam alıştı derken bir arkadaşımız düştü.Artık tam pes edecektik ama biri bana düz Shen iksir içmeyi önerdi.Buz direncim az olacak dedim ama başka şansımız olmadığı için Gaffar Bey'i kesmeye başladık.Ayrıca iftar vakti yaklaştığı için seri olmaya dikkat ettik

Gaffar Bey'i kestiğimiz gibi çantayı açtım ve ne göreyim BIÇAK SIRTI KILIÇ !
O anda ağzım açık kaldı

Ne yapacağımı bilmiyordum ama hatırlamıştım ki kuzenime bir günümü harcıyacaktım ona söz verdiğim için

Sonunda bir Peptit Kolorotoksin düştü.Ama bana değil kuzenime
Daha bir çok görevini yaptım ve gece olmuştu

Karşımdakinde çok güçlü bir tılsım olan Ofansif Dövüşme - 2 [III] vardı.Karşısında çok zorlandım

Bu arada artık savaşçım ile fotoğraf atmayı düşünmüyorum.Şifa karakterimi dizmeyi düşünüyorum.Bu size kalmış yorumlarsanız sevinirim.
Kapanışı bu fotoğraf ile yapalım