Herkese selam,
Kısa bir süre önce arkadaşlarımın isteğiyle Kuklacı'ya geçip oyuna göz atmaya karar verdim. Bu sırada da GB girip etrafı inceleyebileceğimi hem de eksik eşyalarımı tamamlayabileceğimi düşündüm.
İnceleme kısmı tamam ama eşya düşürme de yine sıkıntım var. Karakterimde Trans Asa^ - Kıyamet Ceket - Kıyamet Pantolon - Kıyamet Zırh var ve hepsi üretim.
Sıfır Kelvin Pantolon - Sıfır Kelvin Eldiven ve Cehennem Pantolon'da bana 200 Gaffar'ın sadece 3 parça hediyesi. Bunun için bir çözümünüz var mı acaba?
Çünkü pluslu - plussuz - arttırıcılı - arttırıcısız hiçbir şey fark etmiyor karakterde. Sanırım bu elimdeki madalyaları alıp bana bir trans set verirsiniz dimi?
Eşya Düşüremeyenler Ne Yapacak?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Eşya Düşüremeyenler Ne Yapacak?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Re: Eşya Düşüremeyenler Ne Yapacak?
Loncama arttırıcı aldım tüm ay boyunca düşen 5 item var.Cehennem,sıfır ceket,trans eld ayakkabı,bir de cehennem asa.O arttırıcılara çok güvenmeyelim.Bbim yazdı:Loncana artırıcı alacan full lonca seri seri günlük en az 5 posta dizersin ilk seferlerde düşmeşse yılma sürekli gir.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

6 kişi giriyoruz - 6 loncadaş %60 x 6 = 360 buna ek olarak herkeste ÇT Paket Yüklü +360'da oradan 720+ e plus paket ne güne duruyor? 2 katta orada diyor şans 1440 etti mi?Bbim yazdı:Full lonca gireceksin işte işin esprisi orda %60 olan şans olacak %360 günlük 5 seferde girerse sana item gelme olasılığı kesin gibi bir şey biz iftarda sonra full lonca 2 part giriyorduk 1 ayda çok rahat dizdim.Sparineus yazdı:Loncama arttırıcı aldım tüm ay boyunca düşen 5 item var.Cehennem,sıfır ceket,trans eld ayakkabı,bir de cehennem asa.O arttırıcılara çok güvenmeyelim.Bbim yazdı:Loncana artırıcı alacan full lonca seri seri günlük en az 5 posta dizersin ilk seferlerde düşmeşse yılma sürekli gir.
E bunu bir de şöyle düşünelim ;
Bana düşme ihtimali %60 kutudan + %50 şans'da plusdan %110. Arkadaşlar benim matematiğim çok kötü sanırım şunu birisi hesaplasın uğraşamam daha
Hmm şey şu kadim suyu iyi geliyor diyorlar doğru mu?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Hocam sizin gibi bilgili biri boyle seylere inanmamali batıl inançHollyShit yazdı:6 kişi giriyoruz - 6 loncadaş %60 x 6 = 360 buna ek olarak herkeste ÇT Paket Yüklü +360'da oradan 720+ e plus paket ne güne duruyor? 2 katta orada diyor şans 1440 etti mi?Bbim yazdı:Full lonca gireceksin işte işin esprisi orda %60 olan şans olacak %360 günlük 5 seferde girerse sana item gelme olasılığı kesin gibi bir şey biz iftarda sonra full lonca 2 part giriyorduk 1 ayda çok rahat dizdim.Sparineus yazdı:Loncama arttırıcı aldım tüm ay boyunca düşen 5 item var.Cehennem,sıfır ceket,trans eld ayakkabı,bir de cehennem asa.O arttırıcılara çok güvenmeyelim.Bbim yazdı:Loncana artırıcı alacan full lonca seri seri günlük en az 5 posta dizersin ilk seferlerde düşmeşse yılma sürekli gir.
E bunu bir de şöyle düşünelim ;
Bana düşme ihtimali %60 kutudan + %50 şans'da plusdan %110. Arkadaşlar benim matematiğim çok kötü sanırım şunu birisi hesaplasın uğraşamam daha. 2 Gaffar daha girdim avucumu yalamaya devam ediyorum.
Hmm şey şu kadim suyu iyi geliyor diyorlar doğru mu?
- baraElohim
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kutsal Yol
Şimdiye kadar belki 1000 defa junon atmışımdır. Nucleus yüzük bir türlü düşmedi. Grup bölgeleriyle ilgili olarak sayısız çözüm yolu sunuldu bu forumda ancak görmezden gelindi, aksine düşme olasılığının azaldığı söyleniyor. İlk girişte düşmesin de kardeşim 1000 sefer girince de verin şunu be:). Zaten oyunu bıraktığım için düşmesi çok önemli değil artık. Ancak bu grup bölgeleri hiç adil değil. Adaletin olmadığı yer de çürür:).
D
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Gülümsettiniz beni, bilgili birini aradığına göre buradayım. Bölgelerden şaheser eşya kazanmak için yapılması gerekenler;
1- En az 6 kişilik bir loncaya dahil olmak.
2- Gruptaki üyelerin tek bir loncaya dahil olması.
3- Gruptaki herkesin çemberlitaş paketi olması.
4- Kurulan gruptaki loncanın çemberlitaş şans artırıcı eşyası satın almış olması.
İkv bu konu hakkında resmi bir slogan verdi; Fakirler Ölsün. :twisted:
1- En az 6 kişilik bir loncaya dahil olmak.
2- Gruptaki üyelerin tek bir loncaya dahil olması.
3- Gruptaki herkesin çemberlitaş paketi olması.
4- Kurulan gruptaki loncanın çemberlitaş şans artırıcı eşyası satın almış olması.
İkv bu konu hakkında resmi bir slogan verdi; Fakirler Ölsün. :twisted:
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?: