BEYLER ACİL YARDIM
Re: BEYLER ACİL YARDIM
Taklitçi olmayan herkese yerimiz var.Yeter ki biraz özgün olun.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
JonSnoww
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
Karakter transfer taleplerim de öyle birşey gözükmüyo yani herhangi biryere transfer edilmemiş beyler charlar nereye gitti lan :S
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Efsaneler
JonSnoww yazdı:Karakter transfer taleplerim de öyle birşey gözükmüyo yani herhangi biryere transfer edilmemiş beyler charlar nereye gitti lan :S
Dediğim gibi dükkandan karakter sigortası almadan çarlarını geri kurtaramazsın
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
JonSnoww yazdı:Karakter transfer taleplerim de öyle birşey gözükmüyo yani herhangi biryere transfer edilmemiş beyler charlar nereye gitti lan :S
Merhaba,
Karakterler yok olmadan önce üyeliğinde plus paketi veyada karakter sigortası bulunuyorsa karakterlerin silinse bile yok olmaz. Fakat bunlardan hiç biri yokken kaybolduğu zaman ne yazıkkı alma şansın yok. Destek ekipten yazmış olduğun mesajın cevabını yinede bekle derim.
Panpa yalnız bişey dicem senin ileti sayısında bug var.55 de sabit kaldı 2 gündür yükselmiyor.Bunlar hep MÜTEFEKKİR.Bbim yazdı:İyi forumlar.Vezirx27 yazdı:JonSnoww yazdı:Karakter transfer taleplerim de öyle birşey gözükmüyo yani herhangi biryere transfer edilmemiş beyler charlar nereye gitti lan :S
Merhaba,
Karakterler yok olmadan önce üyeliğinde plus paketi veyada karakter sigortası bulunuyorsa karakterlerin silinse bile yok olmaz. Fakat bunlardan hiç biri yokken kaybolduğu zaman ne yazıkkı alma şansın yok. Destek ekipten yazmış olduğun mesajın cevabını yinede bekle derim.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Mütefekkir Bin-Şehzade-i Selim-un-padişahları.Boynumuz kıldan incedir,karşılarında.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Vur de vuralım, öl de ölelim REYİZZZZZZZZZZZ
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Onu bunu boşverde ölüyon mu senJonSnoww yazdı:Aynen bi tak bilmiyorum o yüzden help me :idea:
Ray malifalitiko