Çay tükenmez, soğumaz. Yüreğimiz kadar sıcaktır. Buraların çaycısı hala benim, sanmayın ki bırakır giderim görevimi. Kıyametteki son sıcak çayı benden içebilirsiniz. Yanında da gevrek isterseniz Yasin'e müracaat edin. :lol:
Unutursak kalbimiz kurusun.
Tağğğze siycağk gevreklerim vağğr.
Çaycı, bir çay da bana. Müşteri yok kendimiz otlanalım bari.
Sunucunun demirbaşı olduk artık. Bir ben kalmışım heralde.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Eee şimdi çaylar İhsan ağam'dan simitler Yasin ağabeyim'den Çay,Simit,? üçlüsünü de tamamlamak bana düşer.. Tap taze peynirlerimm varr.
Şairinde dediği gibi;
Basit yaşayacaksın basit
Sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit,
Çay, Simit ve Peynirle. Nazım Hikmet RAN
Sunucuya uğrayacak karakterim bile kalmadı,içler açısı bir durumdayım şuan.Aramızda Tılsım sunucusunda yeni başlayacak varsa mesaj atsın da beraber kasılalım tek başına olmuyor be zor hayat zor.. :|
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
"mobilsorun" senin ne adını öğrenebildim ne de adam gibi sohbet edebildik ama sevdiğim birisisin biliyorsun, aynı sunucularda oynayarak bir ortak nokta yakalamış olmamıza sevindim.
Ecele sözlü, ölüme nişanlıyım
Tesadüfen geldim mecburi yaşıyorum.
O yüzden kardeş;
Benim adım ezanla başladı selayla biter,
Bi tek size değil alayınıza gider.
"mobilsorun" senin ne adını öğrenebildim ne de adam gibi sohbet edebildik ama sevdiğim birisisin biliyorsun, aynı sunucularda oynayarak bir ortak nokta yakalamış olmamıza sevindim.
Eyvallah Şimdilik BeyazKöşk sunucusunda ikamet ediyorum, ilk TILSIM'da başlamıştım. Bende seni seviyorum tabii ki :twisted:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Eyvallah Şimdilik BeyazKöşk sunucusunda ikamet ediyorum, ilk TILSIM'da başlamıştım. Bende seni seviyorum tabii ki :twisted: