Susturulma saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

Susturulma saçmalığı

Mesaj gönderen mert1 »

Teskilattaki ceza sistemini kontrol eden yoneticiye selamlar oyundan soğuttun için helal olsun 1 degil 2 değil 5500 yazıyorum sus yiyorum çar satilir akçe satilir diyenler neden ceza yemiyor geçerli bi aciklamasi vardır i vatandaşın allah Bildigi gibi yapsın oruc oruc niyet bozdurursun sen böyle yönetim olmaz kardeşim zaten oyuna bakan yok bunlarda cani sikildimi sus atıyor galiba birde tanisi olanlar sus yemiyorda gözün benim 5500 yazmami kesildi allahdan kork allah islah etsin daha birsey demiyorum...
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Re: Susturulma saçmalığı

Mesaj gönderen XCEZAX »

O da birşey mi çocuğun teki 'ananı abdullah öcalanın koğuşuna attım orada sana ne yaptılarda sen oldun' dedi ve 3 gün susturma aldı :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Resim

Şimdi bu çocuk bana ne demek istemiş oluyor ben bu küfürü nasıl kaldırıyım? Yönetim bu küfrü nasıl kabul edip kaldırabiliyor ? Burada teröristin adı kullanılarak bana küfür ediliyor.Öcalanın koğuşunda anana ne yaptılarda sen çıktın ne demek bana öcalanın oğlu mu demek istiyor şimdi bu lafa yaptırım bu kadar mı ?

Sabrını taşırmayın insanların.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

Şikayetler incelenirken, ilgili birim karakter adları görmeksizin sadece "Şikayet Eden - Şikayet Edilen" şeklinde içeriği okur ve ceza gerektiren durum var ise işlem yapar. Yani sizin dediğiniz gibi "Tanıdığı olanlar susturma yemiyor" durumu kat'iyen söz konusu değildir. İlaveten, konuşmanızda geçen ceza gerektiren kelimenin öncesinde ve sonrasındaki konuşmaları da gördüğümüzü unutmayınız. Şikayet etmenize rağmen bir oyuncunun ceza almadığını düşünüyorsanız, İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altında ceza gerektiren kelimenin açıkça yer aldığı bir ekran görüntüsü ile beraber bildirim gönderdiğiniz takdirde gerekli inceleme yapılacaktır. Size verilen cezanın haksız olduğunu da düşünüyorsanız, aynı form üzerinden "Ceza İtiraz" başlığı altında ilgili birime müracaat edebilirsiniz.

Ek olarak XCEZAX, daha önceki konularda kullanıcıya gerekli cezanın verildiği dile getirilmişti. Benzeri konular açarak veya iletiler yazarak insanları yanlış bilgilendirmemenizi önemle rica ederiz.

İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön