Fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum, tekrar teşekkürler ilginiz için.Mutlakguven yazdı:Yazilarini devamini sabirsizlikla bekliyorum insallah denk gelirim![]()
kefeştetayyuş'un Günlüğü
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kefeştetayyuş'un Günlüğü

- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
Şuana kadar okuduğum en iyi günlük diyebilirim. Ayrıca Çemberlitaş, Hol bölgeleri hikayelerini oyunu bıraktığım için bilmiyorum o yüzden o günlere gelmenizi, değişik hikayeleme kurgunuzla bizi aydınlatmanızı çok isterim. 
Umarım devamı gelir, takipçinizim. Esen kalın.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Çok teşekkür ediyorum, bahsettiğiniz hikaye dönemine gelmesi için karakterimizin önünde uzun ve zorlu bir süreç var, ve bu üşengeçlik, yoğum tempom ile oraya kadar getirebilir miyim işi? Pek meşakkatli olacağı aşikar.Baskent06 yazdı:Şuana kadar okuduğum en iyi günlük diyebilirim. Ayrıca Çemberlitaş, Hol bölgeleri hikayelerini oyunu bıraktığım için bilmiyorum o yüzden o günlere gelmenizi, değişik hikayeleme kurgunuzla bizi aydınlatmanızı çok isterim.

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Bazen içimden bir ses dürtüyor, başla geri diye. Bilemedim, acaba okuyan olur mu?

Sence?BilgeTonyukuk yazdı:Bazen içimden bir ses dürtüyor, başla geri diye. Bilemedim, acaba okuyan olur mu?
![]()
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
OlmazmıBilgeTonyukuk yazdı:Bazen içimden bir ses dürtüyor, başla geri diye. Bilemedim, acaba okuyan olur mu?![]()
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Desteğiniz için teşekkür ederim, özellikle size Oğuzhan üstadım. Sunucu değiştirmem münasebetiyle karakter tozlu raflara kaldırıldı. Fakat aynı şartlarda bir karakter oluşturarak devam edebilirim.
Tekrar teşekkürler, sevgilerimle.

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Erdoğan abi bile geri döndü gözler seni arıyor abiBilgeTonyukuk yazdı:Desteğiniz için teşekkür ederim, özellikle size Oğuzhan ağabey. Sunucu değiştirmem münasebetiyle karakter tozlu raflara kaldırıldı. Fakat aynı şartlarda bir karakter oluşturarak devam edebilirim.Tekrar teşekkürler, sevgilerimle.

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Estağfirullah, Eminönü sunucusundayım, nadiren giriyorum. Günlük yazacak kadar bol vaktim hiç olmadı son aylarda, olursa bu rafların tozunu almaya niyetim var. İlgin için sonsuz teşekkür ederim dost insan. Esen kal.kerimcan123 yazdı:Erdoğan abi bile geri döndü gözler seni arıyor abi

Sen hep içinde seni dürten sesi dinle ağam,sorduğun soruya da sadece tebessüm ediyorum.BilgeTonyukuk yazdı:Bazen içimden bir ses dürtüyor, başla geri diye. Bilemedim, acaba okuyan olur mu?![]()
"Dikkat et ki kalemin eline küsmesin ağabey."
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.