MRB. KOLAY GELSİN HERKEZE. ÖNCELİKLE İKV OYUNUNU İLK GUNUNDEN BU YANA OYNAMAKTA OLDUGUMU BELİRTMEK İSTERİM.
KONU: GÖRÜŞ ÖNERİ
OYUN İÇİN MÜMKÜN OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ÖNERİDE BULUNMAK İSTİYORUM. ÇARLARIN KARAKTERLERİNE AİT OLAN KASA ERİŞİMİNİN 1'İNCİ VE 2'İNCİ KISMI HARİCİNDE 3' ÜNCÜ KISMI VEYA BÖLÜMÜ EKLENEBİLİR DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM. BU ALAN BİZ KULLANICILARA İÇİN MATERYAL,İTEM,MADEN VB. EŞYALARIN DAHA ÇOK ALANA SAKLANMASINDA BÜYÜK ETKEN OLACAKTIR.
BU İŞLEM NASIL OLABİLİR;
ÖRNEĞİN BELİRLİ BİR AKÇE KARŞILIĞINDA 3'ÜNCÜ BİR KASA ERİŞİMİ ALINABİLİNİR.
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.
GÖRÜŞ ÖNERİ
-
DUAdemirtas
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Demir Taş
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Efsaneler
Re: GÖRÜŞ ÖNERİ
Bence belirli bi akçeyede gerek yok oyun açıldıgından bu yana hep 2 ayrı bölme var 8 sene geçti bir çok yeni item geldi yeni materyaller geldi biz bide ayrı bir kasa çar ı açmak zorunda kalıyoruz bence bunu zaten ücretsiz kullanmak hakkımız zaten oyuna döktüğümüz paraların haddi hesabı yok. Plusuydu loncasıydı arttırıcısıydı vsvs bence bundan ücretsiz faydalanmak zaten hakkımız diye düsünüyorum
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- busecalikk
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Re: GÖRÜŞ ÖNERİ
ANOTHER yazdı:Bence belirli bi akçeyede gerek yok oyun açıldıgından bu yana hep 2 ayrı bölme var 8 sene geçti bir çok yeni item geldi yeni materyaller geldi biz bide ayrı bir kasa çar ı açmak zorunda kalıyoruz bence bunu zaten ücretsiz kullanmak hakkımız zaten oyuna döktüğümüz paraların haddi hesabı yok. Plusuydu loncasıydı arttırıcısıydı vsvs bence bundan ücretsiz faydalanmak zaten hakkımız diye düsünüyorum
Katılıyorum. Maden itemler fazlalık tılsımlar için ayrı bir hesap açtım. Ordan da çöpleri atıyorum ama yine doluyor. 2. hesabımı açsam? :geek:
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk