m1 sorunu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ApexPredator
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

m1 sorunu

Mesaj gönderen ApexPredator »

merhabalar arkadaşlar. m1 sizlerin derdine ortak bir çözüm bulmak için açtım bu başlığı.
bildiğiniz gibi m1 i olmayan arkadaşlar x stu gaffar giremiyor. 1850 hasarım var beni bile almıyorlar o kadar yani.
benim bir fikrim var. bence full dizili olan bir kaç arkadaş eşliğinde biz m1 sizleride alabilirsiniz. 10 dk geç cıkıcaksınız diye almıyorsunuz m1sizleri.
ayrıca bu ara klan kanalında bir gördüğüm şey daha met2.3 ve m1 i olanlar gaffara bekleniyor yazılmış.
daha m1imiz yokken met2.3 ü nasıl almamızı bekliyorsunuz.
Bence sizler de görüşlerinizi söyleyerek katkıda bulunabilirsiniz.

Teşekkürler.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: m1 sorunu

Mesaj gönderen vahdet »

3 m1 gidenler var. Ama genelde herkes hızlı çıkmak istiyor. Bu nedenle artik 4m1 gidiyorlar. Met2.3 de yavaş yavaş yayılmaya başladı piyasada ve bölgeden çıkma suresi bayağı kısaldı. Bir kere met2.3 tadına bakan artik daha hızlı grup istiyor.

Birde oyunu çok uzun süredir oynayan oyuncular var. Üstü full bu kişilerin. O kadar çok bölge atmış ki artik eskisi gibi sorumlu ve yavaş grupları istemiyorlar.

Yasli insanların nasıl tahammül seviyeleri düşüktür aynı şekilde bu eski oyuncularda herşey hızlı ve. Kolay olsun istiyor. Ayrıca bu kişilerden bazıları çok az bölgeye gidiyor. Gidince de sorun yaşamayalım seri gidelim istiyorlar.

Oyunda yeni oyuncu sayisi zaten az bunu herkes biliyor. Herkes genellikle birbirini tanıyor ve tanıdık aliyor.

Ben hep gaffar atmak istiyorum beklemeden grup bulayım gaffar atayim diyorsan m1 alaçan. Yoksa çok kısıtlı girersin.

M1sizlere yardım eden kişiler yok mu dersen var tabiki ama sayisi az. Yada oyunu bırakmış. Yada çok az giriyor. 7 yıllık bir oyuncu olarak eğer ben kimseye dil dökmeden gaffar atcam dersen m1i basa can. Yoksa yok.

Para kasmaya başlamam lazim bence. Xenolari sağ örs yada boş odada kendin kasabilirsin tesla gözcü varsa kasarsın rahatlikla. Tilsima gerek kalmadan.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Nasrettin hocanın bir sözü var . Parayı veren düdüğü çalar.

İkvde de m1i olan çemberlitaşe girer.
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Natulcien »

7 yıldır aralıklarla oynuyorum,bu konudaki şahsi fikrimi söyleyeyim.
Çemberlitaşı geçtim, sığınak ve miğrat eklentisinin testleri bittikten sonra oyuna ilk geldiğinde bir çok şey aranıyordu.
Şifacıydım, baktım olacak gibi değil maden cektim iksirimi hazır ettim. Ona göre girdim. Yeri geldi büyücümle gördüğüm madeni çektim, karacinlerde para kastım. Bir şekilde uğraştım güçlendirdim.
Çemberlitaş geldi.Şimdi milletin stuartta içmeye erindiği 1 ejder iksiri geçtim, şifada içileni söylemek bile istemiyorum lakin büyüde savaşcıda içilen iksirler, verilen zamanların haddi hesabı yok.
Sonra karakterler güçlendi, yeri geldi 2 şifa 1 tank 3 büyü girdiğim oldu, yeri geldi tılsımlar yokken 4 fizikli girmeye başladığım oldu.Çünkü çemberlitaşta 5 6 saat geçirdiğim vakti, 1 2 saate indirmek işime geliyordu.
Sonra tılsım geldi.Ya para kastık, ya madenini kastık düşürdük geceledik sabahladık edindik. tercihe göre m1 basıldı, y2 basıldı. Gene emeğini veren meyvesini de aldı.
Sonra met 2 3, met 3 lerin faydası görüldü. Zaten m1 li girenler, o tılsımların 1. seviyelerini takıyordu. Gene parasını kasan madenini kasan, o tılsımları da bastı.
Belki 2 hafta sonra belki 2 ay sonra, daha güçlü ve daha kısa süreli bölgeler atabilecek hale geldi.
Ben kastıysam, yaptıysam, sende yaparsın.
Zamanı behrinde bizde bi azat ceket almak için 20m veriyorduk ;)
Hiç unutmam, kenan geldiğinde ibni cevriye cekete 90m isteyen olmuştu. Sonradan mağara ruh geldi de milletin işine yaradı.
Önceden 650 hasarla başlayan büyüler, bugün 2300lerin üstünü zorluyor bilgi tılsımları. Bu böyle kardeşim, kabul etsen de etmesen de.
Ejder asasız,mor ceketsiz bölgeye alınamayan günleri de gördü ikv.
ama kolay geliyor tabi, 1500 1800 civarı hasarı yapıp, beni alın demek.
Sana şahsi tavsiyem, para kas ya holde ya da yeraltında. Maden çek sat. Biraz sabret, biraz emek ver.
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alpay1994 »

Lodos klanından bana ulaş oyun içinde. Lonca arkadaşlarım olmadığı sürece seni gruba alabiliriz.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Genel Sohbet” sayfasına dön