Gsm ile Sobee hesabımıa plus aldım Gelmedi yardımcı olrmsnz
Re: Gsm ile Sobee hesabımıa plus aldım Gelmedi yardımcı olrmsnz
bendede aynı sorun var kardeş işlem başarı ile gerçekleşti dedi sonra istemiş oldugunuz servise su anda ulasılmamaktadır. lütfen daha sonra tekrar deneyin dedi kontor de düştü e pinde yok :?Emrahbjk yazdı:Arkalardaş Gsm ile sobee üyeliğime plus aldım gelmedi benden ücreti kesildi işleminiz basarıyla gerçekleştirilmiştir msjı geldi we baska birşey olmadı yardımcı olursanız sewnirim
- Emrahbjk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
e ne yapcaz o zaman kardeş bize 72 knturu kim vercek ya yaptıkları işe bak allhım Gm Oku su konuyu
Gm nin kendi açtıgı konuyada mesaj yazdım okumadı ilgilenmiyorlar
yöneticiler bi açıklama verin :evil: :twisted:
- Emrahbjk
- İskele Babası
bilgi beklioruz
Merhaba,
444 0 375 TTNet Müşteri Hizmetleri ile görüşerek probleminizi çözebilirsiniz. Satın aldığınız hizmet, Avea değil TTNet'e aittir ve Avea Müşteri Hizmetlerinin bu konuda bilgisiz olmaları olağandır. TTNet Müşteri Hizmetleri ile görüştüğünüz takdirde probleminiz çözülecektir.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
444 0 375 TTNet Müşteri Hizmetleri ile görüşerek probleminizi çözebilirsiniz. Satın aldığınız hizmet, Avea değil TTNet'e aittir ve Avea Müşteri Hizmetlerinin bu konuda bilgisiz olmaları olağandır. TTNet Müşteri Hizmetleri ile görüştüğünüz takdirde probleminiz çözülecektir.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
- Emrahbjk
- İskele Babası
Sayın Gm danıştım Fakat bizimle bir alaksı yok siz sobee den almıssınız diyorlar
evetEmrahbjk yazdı:Sayın Gm danıştım Fakat bizimle bir alaksı yok siz sobee den almıssınız diyorlar