Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KUKLACI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir

Mesaj gönderen KUKLACI »

showmaster yazdı:
NaudiR yazdı:
showmaster yazdı:Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;

Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım

Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .

Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .

Gelmez.
İlk iletin hayırlı olsun kardeş ama keşke hiç kurmasaydin forum hesabını
[color=#00BFFF]MUTEFEKKiR[/color] yazdı:
Olmadı bir ban atar,mutluluklar dileriz be gülüm.
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

showmaster yazdı:
NaudiR yazdı:

Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım

Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .

Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .

Gelmez.
İlk iletimi senin konuna yazdım şeref duyman gerekir. Bak 2.ileti de senin konuna yazıldı.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

vahdet yazdı:Tarshass
Tarshass bir bölge ve ateş kullandıkları için yok olmuşlardır. Meranlar ise ateşin zararlı olduğunu bildikleri için buz ve şifa üzerine yoğunlaşmıştır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Biz oyunu ilk oynarken çok hızlı bir şekilde gelişim gösteriyordu. Artık zannedersem lol tarzı bir yapıya dönmüş.Bu şekilde başarılı devam etmesi çok zor.İşin özü; gelen bölge eğlence olmaz yine sıkıntı olur.Bir arkadaşın dediği gibi önce hataları düzeltsinler.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

NaudiR yazdı:
showmaster yazdı:
NaudiR yazdı:

Gelmez.
İlk iletimi senin konuna yazdım şeref duyman gerekir. Bak 2.ileti de senin konuna yazıldı.
/saygı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön