Yazı Tipi Değiştirme. ?
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Yazı Tipi Değiştirme. ?
Arkadaşlar oyunun yazı tipini değiştirmek istiyorum, diğer konulardan baktım genelde görsel olan yerler açılmıyor. Detaylı olarak anlatabilecek var mı?
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yazı Tipi Değiştirme. ?
Senin için şöyle ufak resimli bir anlatım yaptım umarım işine yarar.
1_ Denetim masasına giriyoruz.

2_ ''Yazı tipleri'' seçeneğini seçiyoruz.

3_ Karşımıza gelecek olan bölümden istediğimiz bir yazı tipini seçiyoruz.

4_ Ben kendi oyunumda Comic Sans MS yazı tipini tercih ediyorum.

5_ Daha sonra bu dosyayı alıp masa üstüne atıyoruz. Attığımızda 2 adet dosya olarak masaüstünde yer alıyor. Bu 2 dosyanın bir tanesi ince bir tanesi ise kalın olarak yer alıyor. İnce olanın adını '' verdanab.ttf '' kalın olanın adını ''verdana.ttf'' olarak değiştiriyoruz.

6_ Daha sonra ''Istanbul Kiyamet Vakti\base\fonts'' adımlarını takip ederek fonts dosyasını açıyoruz ve masaüstünde yer alan bu iki dosyamız ile fonts dosyasındaki iki dosyayı yer değiştiriyoruz.
Oyunumuza girdiğimizde yeni yazı tipi geçerli olmuş olacaktır. Kolay gelsin.
1_ Denetim masasına giriyoruz.

2_ ''Yazı tipleri'' seçeneğini seçiyoruz.

3_ Karşımıza gelecek olan bölümden istediğimiz bir yazı tipini seçiyoruz.

4_ Ben kendi oyunumda Comic Sans MS yazı tipini tercih ediyorum.

5_ Daha sonra bu dosyayı alıp masa üstüne atıyoruz. Attığımızda 2 adet dosya olarak masaüstünde yer alıyor. Bu 2 dosyanın bir tanesi ince bir tanesi ise kalın olarak yer alıyor. İnce olanın adını '' verdanab.ttf '' kalın olanın adını ''verdana.ttf'' olarak değiştiriyoruz.

6_ Daha sonra ''Istanbul Kiyamet Vakti\base\fonts'' adımlarını takip ederek fonts dosyasını açıyoruz ve masaüstünde yer alan bu iki dosyamız ile fonts dosyasındaki iki dosyayı yer değiştiriyoruz.
Oyunumuza girdiğimizde yeni yazı tipi geçerli olmuş olacaktır. Kolay gelsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Definder
- FareAdam Düşmanı

Çok teşekkürler sonunda 
- Definder
- FareAdam Düşmanı

Ttaymmm yazdı:İnce olanın adını '' verdanab.ttf '' kalın olanın adını ''verdana.ttf'' olarak değiştiriyoruz.
İlk başta şu tff olayını yaptım oyuna girerken kritik hata verdi yazı tipinden sandım 2-3 kez daha değiştim aynı hatayı görünce ttf 'yi kaldırım tekrar denedim öyle oldu
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şuan olduysa sorun yok hayırlı olsun.Definder yazdı:Ttaymmm yazdı:İnce olanın adını '' verdanab.ttf '' kalın olanın adını ''verdana.ttf'' olarak değiştiriyoruz.
İlk başta şu tff olayını yaptım oyuna girerken kritik hata verdi yazı tipinden sandım 2-3 kez daha değiştim aynı hatayı görünce ttf 'yi kaldırım tekrar denedim öyle oldu
Mustafa Kemal ATATÜRK