Gsm ile Sobee hesabımıa plus aldım Gelmedi yardımcı olrmsnz
- Emrahbjk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Gsm ile Sobee hesabımıa plus aldım Gelmedi yardımcı olrmsnz
Arkalardaş Gsm ile sobee üyeliğime plus aldım gelmedi benden ücreti kesildi işleminiz basarıyla gerçekleştirilmiştir msjı geldi we baska birşey olmadı yardımcı olursanız sewnirim
Re: Gsm ile Sobee hesabımıa plus aldım Gelmedi yardımcı olrmsnz
gelen mesajdaki kodu internet sitesnden aktifleştirmelisin
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- Emrahbjk
- İskele Babası
Kod gelmedi işte Sorunda o
onu bilemem :? :? desteğe mail at
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Merhaba
Lütfen destek birmleriyle iletişime geciniz http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
iyi forumlar
Lütfen destek birmleriyle iletişime geciniz http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Hımm peki kontörünüz gittimi... yani Epin alman için avea hattından yolladığın mesaj karşılığı sizden 72 kontür aldılarmı.
Söylemiş Zaten Dikkatli okuyunuz..Emrahbjk yazdı:Arkalardaş Gsm ile sobee üyeliğime plus aldım gelmedi benden ücreti kesildi işleminiz basarıyla gerçekleştirilmiştir msjı geldi we baska birşey olmadı yardımcı olursanız sewnirim
- Emrahbjk
- İskele Babası
Evet Arkdaşlar Giitti konturum awea müşteri hizmetlerini aradım Müsteri hızmetlisinin bile böle bi paketten haberi yok
Yardımcı olurmusunuz
Yardımcı olurmusunuz
Merak ettiğim avea hatıyla mesak yolayıp yollamadığıydı... ziraki bazı oyuncularımız avea dısındaki operatörlerdende bu islemi gerçeklestirmeyi denemişlerdir.DoCToRXxX yazdı:Söylemiş Zaten Dikkatli okuyunuz..Emrahbjk yazdı:Arkalardaş Gsm ile sobee üyeliğime plus aldım gelmedi benden ücreti kesildi işleminiz basarıyla gerçekleştirilmiştir msjı geldi we baska birşey olmadı yardımcı olursanız sewnirim
www.istanbuloyun.com/ikvdestek forumu ile bize ulasınız.
- Emrahbjk
- İskele Babası
avea hattından msj gönderdim knturlerim kesildi ve işlemişniz basaryla gercekleşti dedi ama kod yoktu