Merhabalar.Dün hızlı desteğe şans arttırıcılar hakkında konu açmıştım.Hem loncaya hem kendime sarraf şans arttırıcı aldım yüzde 60lık ve bugün 204. yeşim taşımı çektim halen jadeit yok.Şuana kadar sadece 5 kez 3 torba çıktı ve artık bıktım.Desteğe yazdım belirli bir miktarda arttırır dedi.Peki bu arttırıcının %60 fazlalaştırması lazım değil mi ? Neden belirttiği rakam kadar arttırmıyor ? Şansımı zorlamam söylendi de çift şans arttırıcı aldım,nasıl bir şeylik var bende de bir tane olsun çekemedim? Her neyse cevap geldi,Şans Arttırıcılar HK2 diye konu açtım desteğe,bu yaptıklarının para tuzağı olduğunu ve belirttiği şans kadar arttırmadığını söyledim,peki cevap ne oldu biliyor musunuz ? Cevap gelmedi,direk konuyu sildiler.Çünkü artık verebilecekleri bir cevap kalmadı.Ve bizler hala bu oyuna para yatırıcaz diye uğraşıyoruz.Eskiden bırakın oyun gelişsin,helal olsun derdik de şimdi ? Bizim paralarımızla bölge getiren oyun bizi kandırmaya çalışıyor.Her neyse,eğer şans arttırıcı alacaksanız sakın almayın.Sakın!
Konuyu silecekseniz eğer buyurun.Bıkmadan duyuracağıma emin olabilirsiniz.Bu oyunda bir akıllı siz değilsiniz.
Şans Arttırıcıların Yalanı için İÇERİ! ÖNEMLİ
Şans Arttırıcıların Yalanı için İÇERİ! ÖNEMLİ
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Şans Arttırıcıların Yalanı için İÇERİ! ÖNEMLİ
Yönetimi savunmak gibi olmasın ama şans artırıcılar kesinlikle işe yarıyor yıllarca artırıcısız ve çift artırıcılı maden çekmiş biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Aradaki fark çok bariz ha bazen kısa vadede bu fark meydana çıkmayabiliyor ama emin ol 1 ay çift artırıcını kullan ve rakamları kaydet sonra 1 ay artırıcısız durumu gözlemle dediklerime katılacaksın.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Hocam 204. yeşim taşı diyorum.Arttırıcısız 204 tane çeksem rahat 10 tane çıkmıştı jadeit.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

Dediğim gibi 204 yeşim taşı pek yüksek bir veri değil yani bazen bu tür şanssızlık dilimleri denk gelebiliyor.KUKLACI yazdı:Hocam 204. yeşim taşı diyorum.Arttırıcısız 204 tane çeksem rahat 10 tane çıkmıştı jadeit.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
100 tane maden çekmişim ve hala yüksek çekmiş değilim tamam birader he aynen.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sus ve toplamaya devam et
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

Çektikçe sonucu yazarsan sevinirim.KUKLACI yazdı:100 tane maden çekmişim ve hala yüksek çekmiş değilim tamam birader he aynen.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
236. yeşim taşı 1. jadeit,271. yeşim taşı 2. jadeit şuan 303 deyiz.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Duble arttırıcı kullanıyorum şahsi + lonca .. Buna rağmen günde 300 yeşime 5 jade , 230 yeşime 40 jade , 400 yeşime sıfır jade hemde günlerce ve ay sonu 10bin e yakın yeşime 160 jade .... Ötesi berisi yok hergün 20 30 jade çekersen şans sisteminin ne anlamı kalır ki ? Arttırıcı senin şansının yüzdesini arttırıyor jadeit çekme sayını deği l!!!KUKLACI yazdı:Merhabalar.Dün hızlı desteğe şans arttırıcılar hakkında konu açmıştım.Hem loncaya hem kendime sarraf şans arttırıcı aldım yüzde 60lık ve bugün 204. yeşim taşımı çektim halen jadeit yok.Şuana kadar sadece 5 kez 3 torba çıktı ve artık bıktım.Desteğe yazdım belirli bir miktarda arttırır dedi.Peki bu arttırıcının %60 fazlalaştırması lazım değil mi ? Neden belirttiği rakam kadar arttırmıyor ? Şansımı zorlamam söylendi de çift şans arttırıcı aldım,nasıl bir şeylik var bende de bir tane olsun çekemedim? Her neyse cevap geldi,Şans Arttırıcılar HK2 diye konu açtım desteğe,bu yaptıklarının para tuzağı olduğunu ve belirttiği şans kadar arttırmadığını söyledim,peki cevap ne oldu biliyor musunuz ? Cevap gelmedi,direk konuyu sildiler.Çünkü artık verebilecekleri bir cevap kalmadı.Ve bizler hala bu oyuna para yatırıcaz diye uğraşıyoruz.Eskiden bırakın oyun gelişsin,helal olsun derdik de şimdi ? Bizim paralarımızla bölge getiren oyun bizi kandırmaya çalışıyor.Her neyse,eğer şans arttırıcı alacaksanız sakın almayın.Sakın!
Konuyu silecekseniz eğer buyurun.Bıkmadan duyuracağıma emin olabilirsiniz.Bu oyunda bir akıllı siz değilsiniz.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Arkadaşın kafasına kim silah dayayıp artırıcı aldırdı ?