Eğer son sözün buysa benden güneh gitti kendini bana hazırla ve bu hırsızın arkadaşları sizde ona elveda deyin
kinqdom a elveda
Re: kinqdom a elveda
Arkadaşın dediklerinden anladığım şudur ;KiNqDo0oM yazdı:Selamlar ,,
Konuya yorum yazmıyım dedım ama kaşınıon.
Allahsız cocuk aramızda bı olay gectı kapattık gıtttı.. kendı kendıne ne konu acıosun epemı ver dıye
Epenı Aldıgım zaman Gerı vermedım mı ? Sımdı olayı hazmedemedıgın ıcın Bana kıllık yapıp boyle serefsızcesıne bısey yapıosun ?
Amacın ınsanları yonetımı kandırıp bennı kırletmek. ama bunu basaramassın abisi koy o fotolarınıda koydugun gıbı
gorsun herkes 'te sus . Benı bılen bılır
Saygı & SEvgılerımle ...Kinqdoom
aranızda tatsız bi olay geçmiş ve kinqdom sani akıllandırmak için epeni vermemiş sonra sen yalvar yakar almışsın epeyi şimdide ne kadar item koparablrsem koparym diyosun ve onu böyle suçluyosun ama hiç düşünemiosun kinqdom epeni geri verirken resim aldıysa ??
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
kardesim sen ne saçmalıyorsun baq konuya yorum yazmadım yazmadım yeter olm Düne kadar milletin hangi itemini çalam die düşüordun simdi kendini melekmi zannediorsun + Muhammed senin gibi kalitesiz 1 insan diildir Laflarına Dikkat et yoksa Ben biliom sana ne yaparım... Denginde takıl oke.. olm sen Foto koy bende senin fotoları bulup koyiim
)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Muhammed oyunda en güvendiğim kişiler arasındadır senin ne epene ne de itemine ihtiyacı var lütfen hırsızlığın yanından bile geçmeyecek kişilere iftira atma....
Torture
Torture
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Aramızdaki tatsızlığın nedenini daha tam öğrenememişsinqwertoy yazdı:Arkadaşın dediklerinden anladığım şudur ;KiNqDo0oM yazdı:Selamlar ,,
Allahsız cocuk aramızda bı olay gectı kapattık gıtttı.. kendı kendıne ne konu acıosun epemı ver dıye
Epenı Aldıgım zaman Gerı vermedım mı ? Sımdı olayı hazmedemedıgın ıcın Bana kıllık yapıp boyle serefsızcesıne bısey yapıosun ?
Amacın ınsanları yonetımı kandırıp bennı kırletmek. ama bunu basaramassın abisi koy o fotolarınıda koydugun gıbı
aranızda tatsız bi olay geçmiş ve kinqdom sani akıllandırmak için epeni vermemiş sonra sen yalvar yakar almışsın epeyi şimdide ne kadar item koparablrsem koparym diyosun ve onu böyle suçluyosun ama hiç düşünemiosun kinqdom epeni geri verirken resim aldıysa ??
1,O benim epemi alarak kara gaçtiğini ve elimdeki delillerle ban yiyemeyeceğini zannedio
2,onun banlanma sebebi sadece hırsızlık olmayacak ikimizinde yaptığı bir kullanıcı ihlali 2, mizde sınırsız ban yiyebiliriz
3. sü o hırsız epeyi geri veriş resmine güvenio
Burda benim amacım 2 mizinde zara görmemesi eğer ikv desteğe başvuurusam 2 mizde zararlı çıkacaz benim amacım bunu engellemek ama illede yok ben bi epe uğruna ban yiyecem 3 yıldız ve 2 yıldız şaheseli çarlarımı kaybetmek istiorum diyorsa hemen göndereyin bu kadar bbüyük zararın içine girecek kadar saşça tutumunu hala anlamış değilim...............
kendi yaptıklarımın yüzünden üstüme çok yükleniyorsunuz demiyorsun da sizin yüzünüzden oyuna ara verdim diyorsun.kalekask yazdı: MiLLete İftira Atacağınıza Oyununuzu OynayınSızın gibiLer yüzünden bende ara verdim oyuna iyi forumlar
kendalix $€rDaR
İyi fikir ben de şerefsizlik yaparsam deniyecem.

peki ilk o çaldı belki tmm sana geri verdi oda tmm aklıma takılan şu sen nie tekrar verdin epeni onun şifacısına ?okansss58 yazdı:Aramızdaki tatsızlığın nedenini daha tam öğrenememişsinqwertoy yazdı:Arkadaşın dediklerinden anladığım şudur ;KiNqDo0oM yazdı:Selamlar ,,
1,O benim epemi alarak kara gaçtiğini ve elimdeki delillerle ban yiyemeyeceğini zannedio
2,onun banlanma sebebi sadece hırsızlık olmayacak ikimizinde yaptığı bir kullanıcı ihlali 2, mizde sınırsız ban yiyebiliriz
3. sü o hırsız epeyi geri veriş resmine güveniofakat o bana geri verdi ve şifacısı ile geri aldı.şifası verirken ve savaşçısına verirkende foto aldığımı kendime güvence olarak aramızda geçen bütün konuşmalarımızın fotosuu aldığı biliomu yada bildiği halde banmı yemek istiyorbilmiyorum o heralde sadece hırsızlık yüzünden ban yiyeceğini zannedio fakat yapılan kullanıcı ihlali yüzünden 2 mizde ban yiyecez gerçi benim açımdan bi sorun yok şaheser üretmedim
Burda benim amacım 2 mizinde zara görmemesi eğer ikv desteğe başvuurusam 2 mizde zararlı çıkacaz benim amacım bunu engellemek ama illede yok ben bi epe uğruna ban yiyecem 3 yıldız ve 2 yıldız şaheseli çarlarımı kaybetmek istiorum diyorsa hemen göndereyin bu kadar bbüyük zararın içine girecek kadar saşça tutumunu hala anlamış değilim...............
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çünkü ilk sawaşçıcına verdim sonra bir sorun oldu dedi geri verdi sonraki günde sorunun düzeldiğini söyledi ve epeyi istediqwertoy yazdı:peki ilk o çaldı belki tmm sana geri verdi oda tmm aklıma takılan şu sen nie tekrar verdin epeni onun şifacısına ?okansss58 yazdı:Aramızdaki tatsızlığın nedenini daha tam öğrenememişsinqwertoy yazdı:Arkadaşın dediklerinden anladığım şudur ;KiNqDo0oM yazdı:Selamlar ,,
3. sü o hırsız epeyi geri veriş resmine güveniofakat o bana geri verdi ve şifacısı ile geri aldı.şifası verirken ve savaşçısına verirkende foto aldığımı kendime güvence olarak aramızda geçen bütün konuşmalarımızın fotosuu aldığı biliomu yada bildiği halde banmı yemek istiyorbilmiyorum o heralde sadece hırsızlık yüzünden ban yiyeceğini zannedio fakat yapılan kullanıcı ihlali yüzünden 2 mizde ban yiyecez gerçi benim açımdan bi sorun yok şaheser üretmedim