Üstümü GBM X için hazırlamam gerekiyordu.Aramit ve vahşi itemlerimi satın aldım ve oyunda çok sevdiğim bir abimin yardımıyla hızlıca grup topladık.
Tabi ki pek tecrübem yoktu fakat bol bol çemberlitaş videosu izlemiştim ve tavsiye almıştım ve bir şey öğrendim ki ne kadar video izlerseniz izleyin çemberlitaşa girdiğinizde her şey farklı oluyor

Ayrıca gruptaki arkadaşlarım ilk deneyimim olmasını hoşgörü ile karşıladılar onlara burdan teşekkür ediyorum

Alışmam için biraz zaman gerekiyordu fakat kolay alıştım biraz ilerledikten sonra zorlanmadan idare edebildim.
Durmadan yol savaşçısına doğru ilerliyorduk.Aklımda sorular vardı ve bunlardan bir tanesi item verecek miydi ?

Cevabı öğrenmek için o boss'u yenmemiz gerekiyordu.
Boss'u yendik fakat madalya ile ayrıldım.Bu beni pek üzmedi çünkü en azından tecrübe edinmiştim.Buna da şükür
Artık GBM X'e sıra gelmişti.Bundan item ile ayrılmak istiyordum.Kesmeye başladık fakat heyecanımdan iksir içmeyi unuttum

Tekrar başladık ve asıl kesime sıra gelmişti.
Malesef ki kısmet değilmiş

Buna da pek üzülmedim çünkü allahın izniyle daha güçlü olabileceğimi biliyordum.Kazandığım şey çok önemliydi.Tecrübe sayesinde rahat bir şekilde grup bölgelerine alınacağımı bilmek beni mutlu ediyordu

Görevimi bitirip gaffarın yolunu tutmak istiyordum.Görev bitti ama gaffara girmek için buz ve elektrik direncinin yüksek olması gerekti.Elimde bazı elektrik itemleri vardı fakat yeterli değildi.Elimde az para vardı ve kasamdaki madenleri satmamın vaktinin geldiğini hissetmiştim.Neyse ki sattığım madenlerin fotoğrafını almamışım

İtemleri aldım ve gaffara doğru yola çıktım gene çok sevdiğim abimin yardımıyla Gaffar Bey'i kesmek için çemberlitaşa giriş yaptık.
Şunu söylemeliyim ki kalfa ve makina beni çok zorladı

Makinenin beni dondurması hedef saptırmayı atmamı geciktirdi.Sonunda Stuart Efendi Boss'una vardık kesime başladık.
Malesef Stuart Efendi bana madalyayı layık gördü

Sağlık olsun dedim ve Semiha'yı ziyaret için slotları kesmeye başladık.Sonunda semihaya vardık.Allaha şükür 2. deneyişimizde Semiha'yı içeri attık
Sonunda Gaffar Bey ve Semiha'yı kesmek için iksiri içtim ve başladık. Sağolsun arkadaşlar ilk deneyimim için yardımcı oldular çok önemli bilgiler kazandım.Semihayı kestik ve
Hidra Nefesi Pantolon aldım

Bunun ne işe yaradığını bilmemekle birlikte Bıçak Sırtı veya Taş Kanat Pantolon düşmediği için biraz da olsa üzüldüm
Sonra gaffarda madalya ile ayrılsamda sevdiğim bir kardeşim
Kıyamet Ceket ile ayrıldı

Tabi sonradan zaten ona önceden düştüğünü söyledi
Bu kadar yeterli olmuştur umarım
Bir zamandan sonra itemler patır patır düşmeye başlıyacak.Görüşmez üzere !