1 yılda oyundaki izlenimlerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lamazi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: uhte

1 yılda oyundaki izlenimlerim

Mesaj gönderen Lamazi »

İKV oyunu oynamaya 1 yıldır tılsım suncuunda oynuyorum ve bu süre zarfında gözlemlerimi buraya yazmaya kara verdım bu oyunu
1)ilk olarak 12 18 yaş arası genclerim 20 30 yaş arası abieri tarafından küfüre hakarete aliştirmalari ve bu yönde teşfik etmeleri
2) yine bu oyunda 12 18 yaş arası gecleri 25 30 yaş arası abilerinin oyun içi hırsız lıga teşfik etmeleri
3) yine oyun içinde oyunu bölgelerde iyi oynayan 12 16 yaş grubu geçleri item düşürme yani çıkar uğruna sabahlara kadar oyunda tutma okul zamanı
4)oyunda geclerin ağırlıklı olarak saygısızlıkların en üst seviyede olmasi ve ve haret boyutların aile degerlerine kadar yüselmesi
5)bazılarının bu oyunu oyun olarak değilde başka yönlerde görmesi örnek ( sapıklık) vs gibi
6) oyundaki bazı köklü yani eski loncaların ( lonca başkanlarının) bunalar müsade etmesi
7) real hayatda iş siz gezip iş arayacağına oyunda bölgeye m1 arayan oyunda çaldıkları tılsımları real den satarak geçine asalaklar
8) en önemlisi oyun GM kadrosun denetci kadrosu ayrıcada en üst düzey yönetim kadrosunun bütün bunları görüp bildigi halde etkin şekilde önlem almaması

işte 1 yıl da ikv oyununu oynarken gördükerimin kısa özeti
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 1 yılda oyundaki izlenimlerim

Mesaj gönderen Sora »

BİR GURBA GIRDİM TEMBEL ROSUN HATRINA TANKIN İŞİ VARDI HERAL YADA COKYORULMUS HELE BİRDE MAH BERİ VARDI DÜŞMAN BAŞİNA YARAPBBİM BİZMİ GAFARI KESTİK OMU BİZİ KESTİ VERDGİMİZ ÖRPARSI VE İKSİR PARASI BOYUMUZ GEC KES TİK AMA BİRDE BANA SORUN
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

Körmüşsün o zaman lamazi reyiz.
Birincisi;Bu oyunda 12 18 yaş arası gençler küfür ederek 20 30 yaş arası abilerini küfüre teşvik eder.
İkincisi;Bu oyunda çar çaldıran kişiler çoğunlukla 12 20 yaş aralığı insanlar.Zaten olgunlaşmışsan bazı değerleri kafanda oturtmuşsan hiç kimsenin emeğine göz atıp onları çalmak istemezsin.
Üçüncüsü;Lonca başkanının elinden fazla bir şey gelmez.Uyarır,uyarır en fazla atar.Zaten kimse de iplemez ''Beni niye attın'' felan diye.

Dördüncüsü;Reel tılsım satmak o kadar basit değil.Ve zaten o para ile en fazla ne yapabilirsin ki.
Beşincisi;CaptainATX bir ara ''Bizler küçük şeyleri büyük güncellememiz yanına ekleriz,yani ufak değişiklikler için sürekli güncellemek yerine bir güncelleme de tüm sorunları çözeriz,'' demişti.Zaten tam sürümden bugüne kadar hep böyle oldu.Eğer olur da 2 yıl içinde bir bölge gelirse düzeltebilirler umarım.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Çılgın Sparineus Lamazi'yi coşturuyor.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Sora lamazinin o konusunun linkini atabilirmisin
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü