eyvallah. yanında bi tane de şifacı taşıyo olabilir bence. polat bu boş gezmezSOSYELDENEY yazdı:iyidi bu hacımWanker yazdı:polatı bu kadar senedir ölümden kurtaran ruh kalkanıymış meğer![]()
İkv Kurtlar Vadisi ?
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İkv Kurtlar Vadisi ?
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Wanker yazdı:polatı bu kadar senedir ölümden kurtaran ruh kalkanıymış meğer
Vauv iyiydi bu.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Ben büyü bozmaya benzettim. Ruh kalkanına benzetemedim.DuMaNisTT yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=lJtrYaoTD-c
Videonun 25. saniyesinde kullanılan ses Şifacı yeteneği olan Ruh kalkanına mı ait yoksa ben mi yanlış duyuyorum :ugeek:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
vahdet yazdı:Ben büyü bozmaya benzettim. Ruh kalkanına benzetemedim.DuMaNisTT yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=lJtrYaoTD-c
Videonun 25. saniyesinde kullanılan ses Şifacı yeteneği olan Ruh kalkanına mı ait yoksa ben mi yanlış duyuyorum :ugeek:
Oyuna girmeyeli uzun zaman oldu vahdet arkadaş o da olabilir
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştum
Tam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

yok süpürme hıaağ.Camokaa yazdı:Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştumTam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Defansif DövişmeSparineus yazdı:yok süpürme hıaağ.Camokaa yazdı:Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştumTam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Makara yapmadım beyler cidden vardıTOLGARDA yazdı:Defansif DövişmeSparineus yazdı:yok süpürme hıaağ.Camokaa yazdı:Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştumTam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Yok mu dedikCamokaa yazdı:Makara yapmadım beyler cidden vardıTOLGARDA yazdı:Defansif DövişmeSparineus yazdı:yok süpürme hıaağ.Camokaa yazdı:Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştumTam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
TOLGARDA yazdı:Yok mu dedikCamokaa yazdı:Makara yapmadım beyler cidden vardıTOLGARDA yazdı:Defansif DövişmeSparineus yazdı:yok süpürme hıaağ.Camokaa yazdı:Olabiliyor böyle şeyler geçenlerde Musallat diye bir filmde konsantrasyon ve kanatma seslerini duymuştumTam hatırlamıyorum bir filmdede sert vuruş muydu agır vurus muydu tam hatırlamıyorum duymuştum yani

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..