OneLifeOneLuck Veda Kına Yakın
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
OneLifeOneLuck Veda Kına Yakın
7 senelik bir aradan sonra oyuna an itibari ile son veriyorum,bilmenizi istediğim bir şey var,hiç bir kimse hak etmediği bir şeyi yaşamaz fakat yeri geliyor durum değişiyor hak etmediğiniz birşeyide yaşayabiliyorsunuz,ben yaptıklarımın hiç birinden pişman değilim kime ne yaptıysam hak ettiğindendir,durduk yere sataşanı mı küçümseyenimi hangi birini sayayım ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dokunanında kafasını ezerim dedim ve her zamanda dediğimi gerçekleştirdim canı yananlar sizden aldıklarımı 1 saat önce kadar eminönü bankada dağıtmış bulunmaktayım ben dosttan çok düşman kazandım 1 dostumda tüm düşmanlarıma bedel oldu zamansız veda İyi kötü geçen zamanda kim ne yaptıysa aldı alacağını oyunun gelişeceğide yok zaman kaybı Cümleten selametle
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: OneLifeOneLuck Veda Kına Yakın
Ben oyunda arada denk geldiğimden hatırlıyorum.Sen iyi bir insansın. Gerçek hayatında başarılar dilerim yolun aydınlık bahtın açık olsun .emrah1 yazdı:7 senelik bir aradan sonra oyuna an itibari ile son veriyorum,bilmenizi istediğim bir şey var,hiç bir kimse hak etmediği bir şeyi yaşamaz fakat yeri geliyor durum değişiyor hak etmediğiniz birşeyide yaşayabiliyorsunuz,ben yaptıklarımın hiç birinden pişman değilim kime ne yaptıysam hak ettiğindendir,durduk yere sataşanı mı küçümseyenimi hangi birini sayayım ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dokunanında kafasını ezerim dedim ve her zamanda dediğimi gerçekleştirdim canı yananlar sizden aldıklarımı 1 saat önce kadar eminönü bankada dağıtmış bulunmaktayım ben dosttan çok düşman kazandım 1 dostumda tüm düşmanlarıma bedel oldu zamansız veda İyi kötü geçen zamanda kim ne yaptıysa aldı alacağını oyunun gelişeceğide yok zaman kaybı Cümleten selametle![]()

Afanesiyevo