İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

SahraALMORA yazdı:Merhabalar, ben de oyuna 1,5 yıl ara vermiştim Teşkilattaydım. Geri döndüm şu an ve met1 den başka bildikleri bir şey yok, gireyim bi bölge atayım diyorum almıyorlar :) şaka gibi bir durum.. üzücü de açıkçası oyunun zevki kalmadı ama bakalım... :)

Sadece teşkilat sunucusunda olsa yeter.Diğer bütün sunucularda met 1 siz büyücü almıyorlar.+ olarak şifacının üstünde sadece bir mev asa görsünler direk alırlar. Ama mev asasız üstü full şifacı ( masterlik yapmış bi ) adamı bile almıyorlar artık :D
Yani anlayacağın bu oyunun derhal TTNet'ten çıkıp başka özel veya yabancı bir kurumca alınması lazım ki biraz adam olsun.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

belge var deyince konu içinde üstüne kahve dökülmüş imzalı belge aradım :D
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

Smoke23 yazdı:8 yıldır teşkilattayım bu sunucuyu bırakamam 1.5 senedir oynamıyordum işte geri döndüm vaziyet bu 2200 fizik +met1 istiyorlar met1 hallettikte 2200 kaldı bizde :) suçlayacak birilerini arıyorsak yönetimi sona bırakmalıyız bence
8 yıl önce teşkilat yoktu ;)
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
Destinesia
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Destinesia »

Merhaba oncelikle ben bu oyunu ilk acıldıgından beri oynuyordum bir ara baya bir parali hale gelmisti sıkıldım bıraktim giriyorsun kenana falan hicbir recete malzeme cıkmıyor falan iyice can sıkmıstı

simdi yeniden mmorpg oyunu oynamak istiyorum akılam ikv geldi en azından turk oynu diye
tek dusuncem bana sıfırdan baslayacagim için birbirine yardım eden lonca gerekecegini dusunuyorum en azından eglencelibir sekilde kenan yapmaya calisacagimiz insanlarin oldugu seviyeli duzgun arkadas grubu gerekli

bunun için herhangi bir tavsiyesi olan var mi aktif oyuncuyumdur rc-ts aktif :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön