Dosya: Mevlüt Dinç Oyunları Kronolojisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Dosya: Mevlüt Dinç Oyunları Kronolojisi

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bu arada bir bilgi vereyim ikv mevlut dinc in oyunu degildir. Proje kursat karamahmutoglu tarafindan sunulmus beyefendi de ekibe kaptanlik etmistir o kadar.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

SOSYELDENEY yazdı:Babanın oğlumu da savunuyorsun bu kadar kendin diyorsun oyun tecrübesi yaşı kadar gereksiz bir övgü yapıyorsun sonra cevabı alınca yediremiyor musun?
Tabi ama size göre oyunculara güvence vermeyip,bir açıklamayı çok gören bu adam çok değerli en azından tatlı bir mesajla veda konuşmasını yapardı burdan belli eder zaten kendini oyunculara değer verip vermediğini...Her şey ticari kaygı taşır özünde bu adam böyle bırakıp gidiyorsa demek cebi dolmuş.
Biz derken Mevlüt Dinçi eleştiren tek ben değilim tonla adam vardı diğer konuda seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım bırakıp gitmek artık paradan ziyade saatlerim var benim o oyunda bırakın gidin demek gibi aptallık olmaz biz durup oyuna adına bir şeyler yapmak istiyoruz.Sizin gibi insanlarda sürekli baltalamaya çalışıyor.2 senedir oyuna girdigim yok zaten.İlla oyunu herkes gelsin oynasın demiyoruz diğerleri sadece zarar zaten olgun kişiler zaten peşini bırakmıyor işin vesselam...

Veda konuşması mı? :lol: :lol: güldürdün beni....

Saab marka 0 bir araba aldın varsay... Fabrika battı... Fabrikanın sahibi senin arabanın garantisi bitmeden sana özür dilerim birdaha yapmıcam mı dicek???

Arabanı tamirciye götürdün...Adamın 10 numara işçiliği var ama araba kullanmayı bilmiyor... Tamirci araba kullanmayı bilmek zorunda mı???

Yaşını bilmiyorum ama 1994 yılında denene ve halen kullanılan Yap - İşlet - Devret sisteminde özel sektör devletle sözleşmesini yaptı... tesisi projeden hayata geçirdi... Devir teslim yapıcak... müşterileri yada tedarikçileri biz seni çok sevdik gitme dese sözleşmeyi bozabilir mi?

Sana çok saçma ve birbirinden ayrık örnekler verdim... Hangisi ile ne demek istediğimi anlarsın bilmiyorum ama... Demek istediğim şu;

Adam işini yapıyor... İşini ne için yapıyor @SOSYALDENEY kardeşi mutlu olsun diye mi? Herkes gibi Para kazanmak için... Adam bir fikri hayata geçirdi... Güzel kişileri seçti... Başarılı insanlarla çalıştı... Özveri gösteren yöneticiler kazandırdı ki... Bu oyun 6 yıldır seviye ilerlemesi yapmamasına rağmen halen oynanıyor.. Sakın bana onun oyunu 150 lvl bunun oyunu 300 lvl diye gelme ;)

Bu arada ben kimsenin avukatı değilim beni savunanlar da benim avukatım değil Sevgilerle kal...
En son AFRASiYAB tarafından 10 Haz 2015 10:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli video kaldırıldı.
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

@MÜTEFEKKİR Videoyu Kaldırdın biliyorum özür dilerim... Ama tam gediğine oturan bi videoydu yaa @SOSYALDENEY kardeşim görene kadar tutaydın bari :lol: :lol: :lol: seni de seviyoruz...

Bu arada konu sahibi @yerlininja kardeşimden tekrar çok çok özür dilerim... Konuyu amacından saptırdığımız için...
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

"mevlüt dinç sobee den ayrıldıktan sonra oyuncularını coşturuyor"

benim anlamadığım bir mevzu var güzel insanlar;
şimdi ikv 2007 yılından beri var ve mevlüt dinç oradan ayrılmadan önce ne facebooktan attığımız mesajlara cevap verirdi, ne de ikv için bir şey paylaşırdı. şimdi ne oldu da birden bire ikv aşığı oluverdi.

hayır vakti zamanında icf denen oyuna, süpercan denen çocuk oyununa yapılan reklamın binde birini yapmadı ikv için. türk telkom gibi bi firmanın altındayken bile ikvyi geliştiren adam sayısı pek değişmedi. oyuna girip emeği geçenlere bakın görürsünüz.

mevdinç tabi ki oyun sektörü için önemli biri.hele türkiyede böyle bir şey yapmaya cesaret etmiş ve başarmış.bize ikvyle tanıştırması bile ona saygı duymamız için yeterli.keşke ikv gibi güzel bir markayı gereken değeri vermiş olsaydı. bugün belki de "daha iyi grafikler*" le çok daha büyük bir oyunun içinde yer alıyorduk.

son olarak, umarım ikv için çok geç olmamıştır ve birşeyler yapılmaya devam ediliyordur. bende yıllardır ikv oynuyorum, böyle yerinde sayıkladığını gördükçe de içim buruluyor.umarım yanlış anlaşılmamışımdır

* = icf2 için böyle bir trailer yayınlamıştı. orada yazıyordu. o oyuna da yazık oldu
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Hala bu oyuna emek veren insanlardan bahseden arkadas ya cok ufaksin yada dusuncen zayif bu oyuna suan emek veren yok anliyomusun bunca akce alimi oluyor oyuna gelen yenilik yok grafik yerlerde yakinda 10. Yilina giricek oyun ama oyunda sohbetten baska hicbisi yok. Bunlar yiyici tayfa emek veren insanlar gitti hep. Abura , zwartan, zembekoglu vs. Zaten bunlarbgidince ortaya parali askerler cikti oyunda oyuncu kayirmalar en buyuk hatasida gidip oyuncudam GM yapmalari oldu neyse uzun zamandir oynamiyorum oyunu oyle merak edip bakayim foruma dedim yeni haber vardir ama bu oyun gercekten bitmis...
Resim
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

bendensairolmaz yazdı:Hala bu oyuna emek veren insanlardan bahseden arkadas ya cok ufaksin yada dusuncen zayif bu oyuna suan emek veren yok anliyomusun bunca akce alimi oluyor oyuna gelen yenilik yok grafik yerlerde yakinda 10. Yilina giricek oyun ama oyunda sohbetten baska hicbisi yok. Bunlar yiyici tayfa emek veren insanlar gitti hep. Abura , zwartan, zembekoglu vs. Zaten bunlarbgidince ortaya parali askerler cikti oyunda oyuncu kayirmalar en buyuk hatasida gidip oyuncudam GM yapmalari oldu neyse uzun zamandir oynamiyorum oyunu oyle merak edip bakayim foruma dedim yeni haber vardir ama bu oyun gercekten bitmis...
abura nın gözle görülür bi faydasını göremedik. onun yüzünden meteor bölgesi eklentisini aylarca bekledik bilen bilir. zembekoğlu da şimdiki gmler gibi gönüllü bi gmdi. orada saydığın isimlerden bi tek oyuna katkısı olan zwartandır. gerisi hava cıva.
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Christian »

Wanker yazdı:
bendensairolmaz yazdı:Hala bu oyuna emek veren insanlardan bahseden arkadas ya cok ufaksin yada dusuncen zayif bu oyuna suan emek veren yok anliyomusun bunca akce alimi oluyor oyuna gelen yenilik yok grafik yerlerde yakinda 10. Yilina giricek oyun ama oyunda sohbetten baska hicbisi yok. Bunlar yiyici tayfa emek veren insanlar gitti hep. Abura , zwartan, zembekoglu vs. Zaten bunlarbgidince ortaya parali askerler cikti oyunda oyuncu kayirmalar en buyuk hatasida gidip oyuncudam GM yapmalari oldu neyse uzun zamandir oynamiyorum oyunu oyle merak edip bakayim foruma dedim yeni haber vardir ama bu oyun gercekten bitmis...
abura nın gözle görülür bi faydasını göremedik. onun yüzünden meteor bölgesi eklentisini aylarca bekledik bilen bilir. zembekoğlu da şimdiki gmler gibi gönüllü bi gmdi. orada saydığın isimlerden bi tek oyuna katkısı olan zwartandır. gerisi hava cıva.

+++++++
Abura nın yaptığı en iyi etkinlik Subaydan Meteor kapıya hızlı koşma etkinliğiydi. Bi koşardı şimdiki haini bul etkinliğindeki hainler gibi bir daha yakalayabilene aşkolsun :D
Zwartanı seviyoruz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön