Çay koy İhsan ağam ama açık olsun demli olursa bardağın diğer tarafından seni göremem.BilgeTonyukuk yazdı:Sizin içiniz kokuşmuş be. Hortlaklar diyarına çevirdiniz burayı, kalkın bir kendinize gelin. Buradayız biz bir yere gitmedik, gitmeyeceğiz de. Ogün bugün şugüncüğüm, şair ruhlu Üzeyir üstadım ve iyi yürekli Rıfatcığım, seviyorum sizleri.
Dipnot: Çayım hala taze, içer misiniz?
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
LoL'u çözemedim Ogün,Skyrim'i ilk defa duydum,gördüm araştıracağım ve CS:GO'yu da alacak param yok hacı.Biz napsak acaba İKV'ye sıfırdan mı başlasak.SkyBlue yazdı:LoL'de de beklerim sizi, Skyrim'de de CS:GO'da da.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Beyaz Köşkte sıfırdan başlamak yok abi orada tanıdık kimsem yok kimse yardım etmez.SkyBlue yazdı:Beyazköşk'e gelirseniz beklerim.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Hangi sunucuda tanıdığımız kaldı ki hocam? Bizim nesil yavaş yavaş çekildi. Baksana ihtiyar bile uğramıyor artık. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
İhtiyar bizi unuttu kulaklarını çınlatalım belki bir gün hatırlar uğrar.Bir ara Rescuer mi ne öyle birisi vardı oda kayıplar da unuttumu bizi ne onun da kulaklarını çınlatıyorum.SkyBlue yazdı:Hangi sunucuda tanıdığımız kaldı ki hocam? Bizim nesil yavaş yavaş çekildi. Baksana ihtiyar bile uğramıyor artık.
En son ARON tarafından 09 Haz 2015 20:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Ogun bu gun beni ekle ll de nick xdevax vs atak bakalim ordada ezikmisin . İhsan yazana degil yazdirana bakmali biz artik ikv ile melonkolik takiliyoruz.oyuna girmeyeli kafadan bir yil oldu.Gelecek kalmsdi oyunda
Donulmez bir durumda eger kurtaran olursa alnindan opecem o kisiyi
Yeni ceo ne yapiyo bilmiyorum adamin oyunla alakasi yok belkide hayatimda counter oynamamistir parali asker gibi bisey ne yapabilir ki
Donulmez bir durumda eger kurtaran olursa alnindan opecem o kisiyi
Yeni ceo ne yapiyo bilmiyorum adamin oyunla alakasi yok belkide hayatimda counter oynamamistir parali asker gibi bisey ne yapabilir ki

LEPRECHAUN