__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen olcaytoo »

Biraz yaratıcı olun eski türkçe kelimeler isimler benim favorim zaten loncamızda yabancı kelime ve harfler yasak :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

olcaytoo yazdı:Biraz yaratıcı olun eski türkçe kelimeler isimler benim favorim zaten loncamızda yabancı kelime ve harfler yasak :)
dimi olcayım :)
felsefi düşünün biraz :D isim çok :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Ben ne açsam acaba...:))
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

olcaytoo yazdı:Biraz yaratıcı olun eski türkçe kelimeler isimler benim favorim zaten loncamızda yabancı kelime ve harfler yasak :)

Bu kdar ustume gelmeyin silicem cari he :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

daywalker yazdı:
dimi olcayım :)
felsefi düşünün biraz :D isim çok :D
Bana isim bul Servet abi filozof gibi adamsin sen bulursun :lol: :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
ataxmavi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ayrılık vakti

Mesaj gönderen ataxmavi »

walla ayrılıyom ayrılıyom 2 hafta gecmeden burdayım :=) dayanamıyom cnm sizlere .=) Neyse herkezle vedaslasmak zor olacak en ii si burası zaten veda edeyim diyecem allah bilir bir yerimizi daha kestirir 1 ay sonra buraya geliriz :)
Kurtulmak kolay deil benden :) walla cok ozleyeceksiniz için içinizi yiyecek arkadas listenize bakınca ben cayır cayır yanmayacam üzüntünüzden tırnaklarınızı yiyecek ağlamaktan gözleriniz şişecek nasıl gider diye kafalarınızı duvardan duvara vuracaksınız :==))))) etmeyin beee ben değmem :) (laa bunları kimler yapmıssa not alın biriniz kim seviyo kim sevmiyo anlayalım ) :))))))
Neyse arkadaslar işin şakası diyemde pek içimden de gelmiyo siz yapın yapın nasıl davranacaksanız davranın :)))
Hepinizi Çok Seviyorum Mayis ta gorusmek umudu ile Allaha Emanet Olun ......Mucuk.....Mucuk.....Mucuk

Ataxmavi
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ayrılık vakti

Mesaj gönderen olcaytoo »

ataxmavi yazdı:walla ayrılıyom ayrılıyom 2 hafta gecmeden burdayım :=) dayanamıyom cnm sizlere .=) Neyse herkezle vedaslasmak zor olacak en ii si burası zaten veda edeyim diyecem allah bilir bir yerimizi daha kestirir 1 ay sonra buraya geliriz :)
Kurtulmak kolay deil benden :) walla cok ozleyeceksiniz için içinizi yiyecek arkadas listenize bakınca ben cayır cayır yanmayacam üzüntünüzden tırnaklarınızı yiyecek ağlamaktan gözleriniz şişecek nasıl gider diye kafalarınızı duvardan duvara vuracaksınız :==))))) etmeyin beee ben değmem :) (laa bunları kimler yapmıssa not alın biriniz kim seviyo kim sevmiyo anlayalım ) :))))))
Neyse arkadaslar işin şakası diyemde pek içimden de gelmiyo siz yapın yapın nasıl davranacaksanız davranın :)))
Hepinizi Çok Seviyorum Mayis ta gorusmek umudu ile Allaha Emanet Olun ......Mucuk.....Mucuk.....Mucuk

Ataxmavi
Yasinim sen bi tanesin gelir gelmez hemen neşe kaynağımız oldun yeni arkadaşlarla hemen uyum sağladın çok iyi birisin askerliğinede az kalmış zaten kısa dönem yapıyorsun inşallah bende kısa dönem yapacam herneyse sağsalim gide gelesin burda seni bekliyor olacaz

Gel teskere gel :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Ayrılık vakti

Mesaj gönderen kupluce »

ataxmavi yazdı:walla ayrılıyom ayrılıyom 2 hafta gecmeden burdayım :=) dayanamıyom cnm sizlere .=) Neyse herkezle vedaslasmak zor olacak en ii si burası zaten veda edeyim diyecem allah bilir bir yerimizi daha kestirir 1 ay sonra buraya geliriz :)

Ataxmavi
:) BEnde diyodum ne zaman gidicek kurtulsak diye :lol: saka :)
Dort gozle seni beklicez abi arada kacar gelirsin Mayis a kadar bekliyemeyiz biz :lol:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

yasinim güle güle :(
valla geldiğin şu 20 günde neşe kaynağımız oldun
dönüşünü dört gözle bekliyoruz
mucuk mucuk :)

gel teskere :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

0yunda 2'lı oLarak anLasamasakta . ßu ßır oyun ...

Allaha emanet oL...

''Askerler vuruLunca deqıl unutuLunca olurler''..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA

“Lonca İletişim” sayfasına dön