Para Kasma Teknikleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Para Kasma Teknikleri Hk.

Mesaj gönderen romeofek1 »

Öncelikle selamlar.Başlıkta da belirttiğim gibi büyücü açıcam ve nasıl para kasabilirim ? Üstü full tank savaşçım var ama maden çekmekten 20 dk sonra felan sıkılıyorum.Büyücü açarsam görev itemleriyle felan 950 ye yakın elektrik hasarı olucak.Bu hasarla nerelerde nasıl para kasabilirim?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Para Kasma Teknikleri Hk.

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Holde pek yer bulamazsın bir de ölme riskin yüksek bence kurt mağarasında kas veya sivri ada boş olur fareadam köyünde turla dur , mantar çek genelde madenden iyi para kazanır millet .
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhabalar

Para kazanmanın bir çok yolu vardır ve bana göre bunlardan en iyi yollarından biride maden çekmektir.
Sana önerim, maden attırıcı bulunun loncaya girmen aylık istedikleri para 5m'dir en fazla,
Maden çekiceğin yer kesinlikle hol bölgesi olmalı çünkü loncada 2 attırıcı bulunuyorsa ''meteorit'' madeni'de şansı artıyor. Bu madenler hepsi 2 kademeli olduğu için çıkma olasılığı çok ve elden çıkarma olasılığında çoktur.
Eğer maden çekerken yoldaki yaratıkları kesme gibi bir imkanın varsa onlardan düşen torbaları biriktir satarsın ayrıca ek gelir olarak peptit , salgı düşme olasılığı'da var tabi ki, bu şekilde çok para kazandım umarım sende kazanırsın ;)

Ayrıca elindeki nakiti biriktirip ticaret yaparak'ta para kazanabilirsin yapacağın şey risk almak tılsım alıp tılsım satmak.
İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Baygezegen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hatay Antakya Samandağ

Mesaj gönderen Baygezegen »

MERHABALAR

PARA KASMANIN EN KOLAY YOLU (!1!)
TILSIM ALIŞVERİŞİ YAPMAK
MADENLE 2 SAAT DOLAN BENİM KADAR HIZLI PARA KASAMASSINIZ ZEKA GEREKTİRİR .
MİSAL 300 M İLE YILDIRIM 2 SATAN ADAM GÖRÜYORUM KEFİL KOYUYORUM İLK ALIYORUM
EKSİ 300 M ZARARIM OLUYOR KLANA 350 M DEN SATIYORUM ADAM 340 M DEN FAZLA VEREMEM DİYOR GENE KEFİL KOYUYORUM İLK ALIYORUM +40 M KAZANIYORUM 5 DKDA .
GEÇENLERDE Y2 Yİ DEF 1 3 İLE TAKASLADIM DEF 1 3 E KONS 1 3 VERDİLER KONS 1 3 Ü M1 +70 M YE TAKASLADIM M1 İDE Y2 +10 M YE
PARA KASMANIN EN KOLAY YOLU (!2!)
BU YOLU PEK KULLANMIYORUM AMA GENEDE SÖLİYİM
İDDASINA VS AT VEYA TILSIMINA ZAR AT BU YOL 1. SEÇENEKTEN DAHA TEHLİKELİDİR ! DİKKAT
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Para kasmak istiyorsan eğer plus paket almanı tavsiye ederim. Hem torba oranın artacaktır hemde kazandığın para. Bunun yanında holde o elektriğe sahip bir adamın akrep kesmesi gerçekten zor ama deneyebilirsin.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen romeofek1 »

Allah akıl fikir versin ne diyeyim ben param olmadığı için teknik arıyorum adam m1 y2 ticareti diyor :(
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Labirenti unutuyorsunuz arkadaşlar :) ama örs parası çıkartırsın anca sonra sıkılırsın söyleyimde :)
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Kardes bu benim taktigim kimseye soylemezdim ama soyleyeyim klorotoksin kas hem kolay çıkıyor hemde akreplerden düşen esyalar iyi para ediyor eger plusun varsa onlari birirktirir satarsn her turda genelde 1 kloro duser oynadigin sunucuya gore piyasası değişir ama 500 1 arasidir 750 den satsan 10 tane düşür 7.5 m en az bi 2.5 m lik esya satarsn isportaciya + dolarsirken iridyum mavi topaz ve yonca cekme ihtimalinde var onlarida satarsn Şansın varsa akreplere giderkende yolda cin keser cifre recetesi felan dusurursun item dusurursun onlarida satarsn eger yardmci olabildiysem ne mutlu bana
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Kardeşim,kendine Tarshass Cevriye set dizmeye çalış.Plus paketini de al,çift maratonun da varsa akrep salgı kuyusunda kasarsın.Uğraştırır ama kasarsın böyle kasan birinden 16 salgı 16 peptit almıştım.2 hafta da düşürmüş adam bunları.Eğer dersen ki uğraşamam,ol fizik buz.İn karacine.Orada ki geyik derisi,kenefir lifini biriktirip satarsın iyi para eder.Platin zırh ve diğer silahlarda çok düşüyor.Çift efsunlu çifte ya da reçetesi düşerse de kafadan 25m felan.Benim bile holden sıkılıp yeraltına gittiğim oluyordu.Hem sakin,sessiz kafa da dinlersin.İridyum,Yonca madeni de çekme fırsatın var.Kendi kendine Alexandrite ve Yonca ile kıyamet itemler de üretebilirsin hasarını yükseltebilirsin.En iyi önerim bu.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Ciao
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ciao »

Kardeşim sana hayatinin en buyuk tavsiyesini veriyorum para kasmakla felan hic ugrasma eger dedigin sartlarda buyucuysen ne grublara alinir ustun dizilir ne de holde adam akilli para kasabilirsin savascini bir buyucu ile takasla bu aralar m1 y2 piyasasi ucuz guvenilir birinden sterlin karsligi al haa sen yok ben para vermem oyuna para vermek aptalliktir felan dersen eger oyunda kaybettigin vakit daha buyuk aptallik kardesim o tilsimi yapana kadar harciycagin vakit hayatindan kayip demektir sen var yolun basindayken birak ikv yi bilgisayari cik disari gez toz eglen hadi kolay gelsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön