İKV CAN ÇEKİŞMEYECEK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İKV CAN ÇEKİŞMEYECEK

Mesaj gönderen tedashii »

kordugum yazdı:
Detay yazdı:
kordugum yazdı:
Nerull eski bir oyuncuydu belki ama sonrada ekibe Head Game Master olarak katıldı yani ofise geliyordu.Game Masterlera talimatlar veriyordu ve diğer işlerle ilgileniyordu.Mevlüt Dinç istifa edince oyuna sahip çıkan Nerull oldu ve bir şeyleri yoluna sokmak istedi fakat olmadı.

Mevlüt Dinç istifa edince oyuna sahip çıkmak isteyen kişi Nerull mu oldu ? :?: :?:

Böyle bir durumun olması mantıkla uyuşabilir mi sence ?
Mantık derken ekipte kimse kalmadıki diyoruz anlaksızmısın bilader etkinlikleri yöneten,sunucu bakımlarını yapan o zaten oyuna adına başka bir şey yapılıyormuda?????????????????
tedashii yazdı:
Detay yazdı:
kordugum yazdı:
Nerull eski bir oyuncuydu belki ama sonrada ekibe Head Game Master olarak katıldı yani ofise geliyordu.Game Masterlera talimatlar veriyordu ve diğer işlerle ilgileniyordu.Mevlüt Dinç istifa edince oyuna sahip çıkan Nerull oldu ve bir şeyleri yoluna sokmak istedi fakat olmadı.

Mevlüt Dinç istifa edince oyuna sahip çıkmak isteyen kişi Nerull mu oldu ? :?: :?:

Bu arkadaş sürekli facebooktan nihat abiye yazıyor nihat abide buna bişeyler uyduruyor bu da burda gelip onu savunuyor işte ciddiye alıncak bişey yok bunun söylediklerinde
Biz neysek oyuz bilader senin gibi kırk takla atmadık sonra uydurma dediklerini ekipteki gönüllüler bole söylüyor madem ciddiye almıyacan niye cevap yazıyorsun diye sormazlarmı adama be deyyus

Diğer arkadaşta bi bellemiş kara kürşad mamakoğlu he bekle gelir kardeş hikaye yazmakta ne var bende yazıyom
Ya sen TTNET'in oyunu bir kenarı attığını nerden biliyorsun ? Oyunla kimsenin ilgilenmediğini nerden biliyorsun ? Lan gelip burda kendi kendine uydurduğun şeyleri yazıyorsun yazdıklarından da o kadar eminsin ki sanki developerlerin yanına gidip onlarla konuştun. Facebooktan nihat abiye ayak yapıp onun söylediği 2-3 yalan cümleyle gelip burda İKV'nin geleceği ile ilgili açıklama yapma olm sen. Söylediklerinin gerçek olduğuna dair en ufak bir kanıtın varsa at foruma herkes sussun otursun.Bana kırk takla atıyosun demişsin ama sende developerlerden bişeyler öğrenip buraya yazmak için kaç takla attın düşünmek gerekir kardeş 8-)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Konu amacı dışına çıkarak tartışma hali aldığı için kilitlenecektir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

tedashii yazdı: Ya sen TTNET'in oyunu bir kenarı attığını nerden biliyorsun ? Oyunla kimsenin ilgilenmediğini nerden biliyorsun ? Lan gelip burda kendi kendine uydurduğun şeyleri yazıyorsun yazdıklarından da o kadar eminsin ki sanki developerlerin yanına gidip onlarla konuştun. Facebooktan nihat abiye ayak yapıp onun söylediği 2-3 yalan cümleyle gelip burda İKV'nin geleceği ile ilgili açıklama yapma olm sen. Söylediklerinin gerçek olduğuna dair en ufak bir kanıtın varsa at foruma herkes sussun otursun.Bana kırk takla atıyosun demişsin ama sende developerlerden bişeyler öğrenip buraya yazmak için kaç takla attın düşünmek gerekir kardeş 8-)
Çok uzak uçlarda konuşuyorsun be kardeş, kıvırma hususunda kendini biraz daha geliştirirsen sana ısırmalık bir acur hediye edebiliriz.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

BUNLARI TAAA AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM İÇERİDEN BİRİYLE KONUŞTUĞUMU VE ARTIK SONU BEKLEDİKLERİNİ..HALA GÜNCELLEME GELİCEK OYUN BİTMEDİ DİYE KENDİNİ AVUTANLAR ONLARA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR "GERÇEKLER ACIDIR BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ"..

FORUM YETKLİSİNDEN TUT GM LERDEN TUT İÇERDEKİ DEV LERLE GÖRÜŞMÜŞLÜĞÜM VAR...BİRAZ BÜYÜYÜN VE ŞİKAYET ETMEYİ BIRAKIN AZ UFKUNUZU AÇIN YENİ OYUNLARA BAKIN VEYA YENİ BİR ŞEYLER DENEYİN..

İKV BİTTİ...
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Saver yazdı:
Rudboy yazdı:bir kaç ay önce gm ile konuştum sosyal medya aracılığıyla oyuna güncelleme gelmeyeceğini belirtti.
Hangi GM'le konuştun gerçekten büyük merak içerisindeyim? Açıklarsan biz de aydınlanmış oluruz.

Alıntı yaptığım arkadaşı tenzih ederek yazıma devam ediyorum.
I Can Football forumlarına girin ve biraz mesajları okuyun. GM'ler veya DEV'ler açık açık oyunu bir süre güncellemeyeceğiz, beklemeyin şeklinde açıklamalar yapıyor. Burada da aynı açıklamaları yapmaları sizce çok mu zor? Susmak yerine bir süre güncellemeyeceğiz deseler daha mı çok isyan edeceksiniz? Hayır.
Sessiz kaldıklarına göre bir planları olabilir diye hiç mi düşünen yok? İKV bitecek, bitti, bitiyor diye diye oyunu ve bu konuyu gülünç duruma soktunuz.

Size isim vermem etik olmaz o kişiye zora sokmuş olurum. Sadece eski GMlerden birisiyle görüşmem sonucu aldığım bir yanıt.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Rudboy yazdı:
Saver yazdı:
Rudboy yazdı:bir kaç ay önce gm ile konuştum sosyal medya aracılığıyla oyuna güncelleme gelmeyeceğini belirtti.
Hangi GM'le konuştun gerçekten büyük merak içerisindeyim? Açıklarsan biz de aydınlanmış oluruz.

Alıntı yaptığım arkadaşı tenzih ederek yazıma devam ediyorum.
I Can Football forumlarına girin ve biraz mesajları okuyun. GM'ler veya DEV'ler açık açık oyunu bir süre güncellemeyeceğiz, beklemeyin şeklinde açıklamalar yapıyor. Burada o aynı açıklamaları yapmaları sizce çok mu zor? Susmak yerine bir süre güncellemeyeceğiz deseler daha mı çok isyan edeceksiniz? Hayır.
Sessiz kaldıklarına göre bir planları olabilir diye hiç mi düşünen yok? İKV bitecek, bitti, bitiyor diye diye oyunu ve bu konuyu gülünç duruma soktunuz.

Size isim vermem etik olmaz o kişiye zora sokmuş olurum. Sadece eski GMlerden birisiyle görüşmem sonucu aldığım bir yanıt.
Benim dediğim durum daha mantıklı görünüyor hem eski bir GM yani ondan sonra planda değişiklik yapılmış olamaz mı?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Detay yazdı:Kordugum;

Israrla ekibin olmadığını neye dayandırıyorsun anlamıyorum. Türk telekom gibi bir şirketin ortada hiçbir ekip yokken oyunu hala açık tutup bir de kalan kahraman dev'e maaş ödemesi mantıklı geliyor mu sana ? Ekip varsa 2 yıldır nerde dersin haliyle. Başka bir proje üzerinde çalıştığını çok kez söyledim, sadece İKV ile uğraşmıyorlardır. Ayrıca yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi araştırdığın zaman birçok isim görebiliyorsun.

Ekipte 10 yıldır var olan hikayenin oyunun temellerini atan "kişiler" hala oradayken, Mevlüt Dinç'in istifası sonrasında oyunun, sadece test görevlisi ve head game master olan birine kalması bana saçma geliyor açıkçası. Nerull Sobee'nin forumda görünen yüzlerinden biri. Oyuncu - Destek - Sobee arasındaki bağlantılardaki kişi. Sen sürekli onu gördüğün için böyle düşünüyorsun diye tahmin ediyorum.
ICF nin boşalması 1 Man 1 Team'ın sunucularının kapanması bu oyunun başında kimse olmadığını dolayısıyla ekibinde olmadığını açıkça kanıtlar başka bir proje herkes TTnet'tin farklı yerlerinde görev alıyor İKV yi gram ipleyen yok bu kadar ilgisizliğe rağmen bunları diyorsunuz hikayeyle filan olmaz bu işler kardeş karamamakoğlu belkide unutmuştur yazdığı hikayeyi ekibi koordine eden kim işte bana bunun cevabını verin kardeş diyin şu ekibi koordine edip çalışmalarını sağlıyor,diyemessiniz çünkü yok,ekipte yok herkes saldım çayıra mevlam kayıra...

Manajer olarak düşün Nerull'u oyun ortada kalınca sahip çıkan o oldu.TTnetle görüştü vs... gidin araştırın abi oyuna sahip çıkmaya çalıştı hiç değilse sunucularda onun elinde ee işte bana baştaki herifi söyleyin tama diyeyim siz haklsınız.
tedashii yazdı:
kordugum yazdı:
Detay yazdı:
kordugum yazdı:

Mantık derken ekipte kimse kalmadıki diyoruz anlaksızmısın bilader etkinlikleri yöneten,sunucu bakımlarını yapan o zaten oyuna adına başka bir şey yapılıyormuda?????????????????
tedashii yazdı:
Detay yazdı:
kordugum yazdı:

Bu arkadaş sürekli facebooktan nihat abiye yazıyor nihat abide buna bişeyler uyduruyor bu da burda gelip onu savunuyor işte ciddiye alıncak bişey yok bunun söylediklerinde
Biz neysek oyuz bilader senin gibi kırk takla atmadık sonra uydurma dediklerini ekipteki gönüllüler bole söylüyor madem ciddiye almıyacan niye cevap yazıyorsun diye sormazlarmı adama be deyyus

Diğer arkadaşta bi bellemiş kara kürşad mamakoğlu he bekle gelir kardeş hikaye yazmakta ne var bende yazıyom
Ya sen TTNET'in oyunu bir kenarı attığını nerden biliyorsun ? Oyunla kimsenin ilgilenmediğini nerden biliyorsun ? Lan gelip burda kendi kendine uydurduğun şeyleri yazıyorsun yazdıklarından da o kadar eminsin ki sanki developerlerin yanına gidip onlarla konuştun. Facebooktan nihat abiye ayak yapıp onun söylediği 2-3 yalan cümleyle gelip burda İKV'nin geleceği ile ilgili açıklama yapma olm sen. Söylediklerinin gerçek olduğuna dair en ufak bir kanıtın varsa at foruma herkes sussun otursun.Bana kırk takla atıyosun demişsin ama sende developerlerden bişeyler öğrenip buraya yazmak için kaç takla attın düşünmek gerekir kardeş 8-)
3 senedir bu kadar vasat ve alakasız kalınan bir oyunla ilgileniyor bir kenara atılmadı demek m*llıktan öteye gitmez.Nerden biliyorsun diye soruyor hepsini sıralıyoruz işte sen anlamıyorsan ne yapayım ve niye yalan söyliyeyim ki dikkat çekmek gibi bir amacım yok ayak derken soruyoruz herife söylüyor samimi bir dille açıklıyor gerçekleri ss atıyorum siliniyor daha önceleri atmıştım bulabilirsen bak neyse cevap yazdığıma değmez takılın siz böyle...
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Destan da yazsak anlayacağınız yok sizin laftan anlamıyorsanız ben napayım aga hala işin gırgırında olanlar var neyse siz nasıl biliyorsanız öyle okuyun bir daha yorumuma alıntı yapmazsanız ve gönderme yapmazsanız mutlu olurum.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

ikv ye bu derece bağlı insanları bırakıp gitmek yok saymak onları görmezden gelmek aptallık olur hangi oyunun var bu derece bağımlı playerları ? Bİ ÇARE :?:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

aaasd yazdı:ikv ye bu derece bağlı insanları bırakıp gitmek yok saymak onları görmezden gelmek aptallık olur hangi oyunun var bu derece bağımlı playerları ? Bİ ÇARE :?:
ÇARE MADBYTE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön