Selamun aleykum...
Irkları Kons. da 2 vurusta kesmek için toplamda kaç elektrik hsarı olması gerekiyor. Yardımcı Olursanız SEvinirim. :?
IRKLAR
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Re: IRKLAR
Merhaba,
hemen hemen şöyle diyeyim 2200 büyü dahi kritik atmadığı vakit kesemediği durumlar oluyor.Full dahi olsan kritiklere kalabiliyorsun bu yönden 2 element önerilir.Konsta iken 2 saniye sürüyor 2 elemen için daha 1 saniye aciliyetindne kurtulup diğer elementten serileşe bilirsin.Denemende yarar var iyi forumlar.
hemen hemen şöyle diyeyim 2200 büyü dahi kritik atmadığı vakit kesemediği durumlar oluyor.Full dahi olsan kritiklere kalabiliyorsun bu yönden 2 element önerilir.Konsta iken 2 saniye sürüyor 2 elemen için daha 1 saniye aciliyetindne kurtulup diğer elementten serileşe bilirsin.Denemende yarar var iyi forumlar.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Saatte mi kasacan. Kons açarak.cagriismail yazdı:Selamun aleykum...
Irkları Kons. da 2 vurusta kesmek için toplamda kaç elektrik hsarı olması gerekiyor. Yardımcı Olursanız SEvinirim. :?
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Boşuna uzatmışsın olayı. 2200 hasarla kons açıp 2 vuruşta alamıyorsan sen o çarı çöpe at. Benim karakterim full 2331 elektrik hasarı oluyor. Maratonları giyince ise 2060 hasar. 2060 hasarla 2 vuruşta kons ile rahatça kesersin ırkları. Hatta senin için Elektrik Bilgisi (I) olmadan da denedim yinede her türlü kesiyorsun. Kolay gelsin.olypower yazdı:Merhaba,
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yazdığım yorumu tam olarak okuyup anlarsan ne dediğimi anlayabilirsin, kons için genelde kritik alan miktar dediğin gibi 2000 düz bile alınıyor.Kons sormuş arkadaş ama sanırım okurken fazla dikkat etmemişim ondan düz vuruş hesabıyla yazmışım anlayışın için teşekkür ederim, iyi forumlar.Ttaymmm yazdı:Boşuna uzatmışsın olayı. 2200 hasarla kons açıp 2 vuruşta alamıyorsan sen o çarı çöpe at. Benim karakterim full 2331 elektrik hasarı oluyor. Maratonları giyince ise 2060 hasar. 2060 hasarla 2 vuruşta kons ile rahatça kesersin ırkları. Hatta senin için Elektrik Bilgisi (I) olmadan da denedim yinede her türlü kesiyorsun. Kolay gelsin.olypower yazdı:Merhaba,
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII