parliamentxxx yazdı:Adadaki eşyayı holde nasıl aldım ? Buyursun log kayıtlarına baksınlar niye ugraşıyım insanları kandırmayla hem yaptım diyelim ne gececek elime
Sadece adada değil hocam aynı eşya şah kobradan da düşüyor.
parliamentxxx yazdı:Adadaki eşyayı holde nasıl aldım ? Buyursun log kayıtlarına baksınlar niye ugraşıyım insanları kandırmayla hem yaptım diyelim ne gececek elime
Gereksiz bir konu, tahminime göre o materyal'i adada aldın veya şah kobra keserken. Konuşma panelleri seçeneklerinden hepsini kapattın bu şekilde çantadan aldı yazısı hep orada kaldı son olarak aldığın eşyayı başka bir torbadaki eşyayla değiştirdin. Eline ne geçecek dersen bunu bende çözemedim, kendince bir gizem yaratmaya çalışmışsın.
eskiden Eminönü madeninden 10 m bono cıkıyrodu bunun holde pul çıkmış olabilir bundan anormal bişey yok bence ama keşke paylaşmasaydın belki hata sürekli olurdu buda milletin işine gelirdi şımdı bunu görüp belkide önelemlerini akcakalr alırlarda
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Kabile yazdı:eskiden Eminönü madeninden 10 m bono cıkıyrodu bunun holde pul çıkmış olabilir bundan anormal bişey yok bence ama keşke paylaşmasaydın belki hata sürekli olurdu buda milletin işine gelirdi şımdı bunu görüp belkide önelemlerini akcakalr alırlarda
O kadar hata içinde gidip bunun mu önlemini alacaklar ?