Yöneticilere sesleniyorum bence mantıklı bi fikir olabilir zira steam geniş bi platform. mesela yakın zamanda tera diye bi oyun na server'ını steam'e bağladı ve baya oyuncu kazandı. eu server'ları gameforge'da kaldı ama çökmüş durumda nerdeyse. kimse gameforge ile uğraşmıyo oynamıyo steam dururken.
ayrıca satılıcak paketler ne biliyim kasa kodu isim değişirme vs steam üzerinden çok daha güzel olabilir hatta ve hatta akçe sistemini bağlarsınız steam cüzdana. cs go'da yaptıkları gibi. pazar sistemi falan çok hoş olabilir neden olmasın. kurtulun şu ttnet'ten superonline ttnet'i yoketti çoktan. duy sesimizi Mevlüt.
Steam ile anlaşma falan yapın
- Materyalist
- İri Fare Avcısı

Re: Steam ile anlaşma falan yapın
akçe falan demişsin steamdan olmaz oyun ttnetın ttnet kazanıyor sobee yok sobee kazanmıyor oyun kazanmıyor ttnet kazanıyor ımkansız yanı ttnet playstoreden kaldırsınlarxPrince yazdı:Yöneticilere sesleniyorum bence mantıklı bi fikir olabilir zira steam geniş bi platform. mesela yakın zamanda tera diye bi oyun na server'ını steam'e bağladı ve baya oyuncu kazandı. eu server'ları gameforge'da kaldı ama çökmüş durumda nerdeyse. kimse gameforge ile uğraşmıyo oynamıyo steam dururken.
ayrıca satılıcak paketler ne biliyim kasa kodu isim değişirme vs steam üzerinden çok daha güzel olabilir hatta ve hatta akçe sistemini bağlarsınız steam cüzdana. cs go'da yaptıkları gibi. pazar sistemi falan çok hoş olabilir neden olmasın. kurtulun şu ttnet'ten superonline ttnet'i yoketti çoktan. duy sesimizi Mevlüt.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
He mevlüt duysun seni adam barselonada gününü gün ediyor duysun seni
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Hatay Antakya Samandağ
öncelikle görüşlerine saygı duyuyorum ama Mevlüt bey bundan yaklaşık olarak 2 2.5 yıl önce İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Adlı oyunu TTNET e Sattı konuyu burdan açmanız hiçbir şekilde yetkililere ulaşamaz Kaan AKTAN Yani TTNET in GENEL MÜDÜRÜYLE Bu konuyu görüşmeniz daha etkili olacağını düşünüyorum tabi görüşebilirsen
Bu işler konuşurak olmaz 
Kaan duy sesimizi (!).
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Hatay Antakya Samandağ
TTNETİ ÖDEMELİ ARA GERİ DÖNERLER BELKİ 
Onlar konuşuuurrr
TTNET YAPAR
TTNET YAPAR
Faturalı hatta ödemeli oluyomu ? hiç denemedim varya şimdiye kadar.Baygezegen yazdı:TTNETİ ÖDEMELİ ARA GERİ DÖNERLER BELKİ
Ah be Fevzi,desene arkadaşa ne şirket var ne müdürIIHYPNOSII yazdı:He mevlüt duysun seni adam barselonada gününü gün ediyor duysun seni
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
Materyalist yazdı:akçe falan demişsin steamdan olmaz oyun ttnetın ttnet kazanıyor sobee yok sobee kazanmıyor oyun kazanmıyor ttnet kazanıyor ımkansız yanı ttnet playstoreden kaldırsınlarxPrince yazdı:Yöneticilere sesleniyorum bence mantıklı bi fikir olabilir zira steam geniş bi platform. mesela yakın zamanda tera diye bi oyun na server'ını steam'e bağladı ve baya oyuncu kazandı. eu server'ları gameforge'da kaldı ama çökmüş durumda nerdeyse. kimse gameforge ile uğraşmıyo oynamıyo steam dururken.
ilk önce Mevlüt Abi gerçekten Barcelona'da sonra ise artık Sobee bir şirket değil fesh edildi sadece Ar-Ge departmanı ama ne Ar-Ge, Fatih Projesi için çalışıyorlar. Daha fazla komuşursam siyaset olmuş olur ve konu amacı dışına çıkar.