kordugum yazdı:Yıllardan 2009 Ağustos ayındayız kar diz boyu Hollandadan emmoğlu gelmiş onla at arabasına binmiştik o sırada at arabasının benzini bitmişti ama eve gelmiştik neyse indik işte eve girecezki tam kapının önünde kedi masum masum bize bakıyor neyse uçmasın diye hemen aldık içeriye dedik bir gün bakar salarız o sırada emmoğlu pc yi açmış oynuyordu o sırada tam google açıkken kedi bir anda hop etti patileri klavye tuşlarına deydi random olarak ikvb diye bir şey çıktı hemen google düzellti bunu demek istiyorsunuz "ikv" diye ondan sonra emmoğlu bi merak tıklıyakmı tıklamayak mı neyse bastı oyuna baktık birlikte biraz emmoğlu begenmedi tam çıkıyorduk kedi mouse hobladı mouseda indir linkine değdi indirme başlamış biz farkında değiliz neyse pcyi kapatak dedik emmoğlu pek anlamaz pcden pcyi kapatmamış uyku moduna almış üstünü örtmediğimiz pc üşümüş neyse işte o aradada oyun inmiş bizde dedik madem oyun inmiş kurakda bi bakak işte o günlerden buralara..
duygulandım.
2007 yılında abim oynarken görmüştüm,2008 de de kendi karakterimi açıp oyuna başlamıştım.Abimde sanırım mynetten görmüştü.39 level zamanlarında her gün oyunu bırakıyorum derdim milletin ''Kendine iyi bak kardeşim'' yazısını görmek için,aklıma o geldi bak şimdi.
2 kardeşim Kızgın kumu kesmeye çalışırken onları izledim ve macera öyle devam etti .2 hafta da 13 levelden 14 level olma çabasıyla oynadığım bu oyunu 2007 Temmuz ayından beridir oynamaktayım.Güzel Günlerdi be . Şimdi hiçbir şey anlamıyorum şu oyundan ne yazık ki .
Merhaba hasan güzel bir konu açmışsın mayıs veya haziran 2007 yılında başladım sanırım bende arkadaşlarımın ısrarı ile o günden bu yana en fazla 1 ay ara vermişimdir hala devam ediyoruz hayırlısı
Benimki sanırım 2008 yılına denk geliyor. Eminönü sunucusunda başlamıştım daha sonra Tılsım sunucusunda devam ettim. Başlangıç sebebim yerine ne vesile oldu demek istiyorum daha doğru bir kullanım olur. Abim vesile oldu kendisini bir sabah oynarken buldum ve çok güzel geldi. Özellikle büyücünün attığı buz oku ve meteoritler beni benden aldı diyebilirim. Ondandır, büyücü dışındaki sınıfları oynamak sıkıcı gelir:).
Yıl 2009. Amcam hırsız birinin çarını vurdu (hırsızlığın içinde hırsızlık ) onla oynadım sonra Amcam 2011 de çarını bana bıraktı (hepsi betadan kalma ama artık kullanmıyom) neyse artık böle başladık :mrgreen:
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz. ASCLEPIUS DOGUlBEY